Haberler

Vialand'dan Öğretmenlere "Ücretsiz Giriş" Hediyesi

Öğretmenler, 24-30 Kasım tarihleri arasında Vialand Tema Park'a ücretsiz girecek.

Öğretmenler, 24-30 Kasım tarihleri arasında Vialand Tema Park'a ücretsiz girecek.

Vialand'ın açıklamasına göre, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Vialand arasında imzalanan protokolle Vialand'da öğretmenlere yönelik ayrıcalıklar hayata geçiriliyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel imzalanan protokol kapsamında öğretmenler 24-30 Kasım tarihleri arasında Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş yapabilecek, ailelerine ya da yakınlarına da yüzde 50 indirim uygulanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vialand Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Satış Direktörü Özlem Ersoylu Mutluer şunları kaydetti:

"Vialand olarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışma yapmayı çok önemsiyoruz. Çok faydalı olduğuna inandığımız bu iş birlikleri neticesinde bugüne kadar binlerce çocuğu Vialand Tema Park'ta ücretsiz ağırladık. Geçtiğimiz yıl ilk kez 6 bin öğretmeni ücretsiz misafir ettik. Bu yıl, her anlamda önceki yıllardan daha fazla öğretmen ve öğrenciyi ücretsiz misafir ederek Vialand'la tanışmalarını ve Avrupa standartlarında sınırsız eğlence deneyimini yaşatmayı hedefliyoruz."

Öğretmenler, Vialand Tema Park'ın hediyesinden faydalanmak için öğretmen kimliği, eğitimci belgesi veya okulundan, bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belgeyi göstererek Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş yapabilecek. Öğretmenlerin yanlarında getirdikleri tüm yakınları da yüzde 50 indirimden faydalanabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tema Vakfı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title