Haberler

Vezirköprü Göl Adeka Çok Programlı Lisesi Açıldı

Vezirköprü ilçesi Göl Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Vezirköprü Göl Adeka Çok Programlı Lisesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Vezirköprü ilçesi Göl Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Vezirköprü Göl Adeka Çok Programlı Lisesinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Adeka İlaç Sanayi tarafından ortaklaşa yapılan okulun açılış törenine Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Vekili Celalettin Sula, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve vatandaşlar katıldı.

Vali Şahin, konuşmasında, hayırsever vatandaşlara eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin çok güzel bir okula sahip olduğunu kaydeden Şahin, "Merkezde bir okula gitmek gerektiğinde eğitim için harcanan zaman kadar da yolda zaman geçiyor. Daha çok çalışarak bu okulda daha başarılı olmalısınız." dedi.

Konuşmaların ardından Adeka Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cüneyt Arpacı'ya Vali Şahin tarafından teşekkür belgesi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.

Açılışın yapılmasından sonra fen ve bilgisayar laboratuvarı, spor salonu ve mescit bulunan 14 derslikli okul gezildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz İbrahim Şahin Vezirköprü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title