Haberler

Vezirköprü'de 'Sağlık Şenliği'

Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 'Sağlık Şenliği' etkinliği düzenlendi.

Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 'Sağlık Şenliği' etkinliği düzenlendi.

Köprülü Mehmet Paşa Parkında stant açan okul yönetimi ve öğrenciler sağlık konularına halkın dikkatini çekerek bilgilendirme yaptı.

Öğrenciler; organ bağışı, sigara ve kanser, domuz gribi, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi, doğru oturuş pozisyonları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Vezirköprü Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birimi de stant açarak şenliğe katıldı. Ayrıca sağlık stantlarının yanı sıra öğrenci velileri tarafından hazırlanan yiyecek ve el işi ürünleri okul aile birliği yararına satışa sunuldu. Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri şenlikte isteyen vatandaşın tansiyonunu da ölçerek yüksek tansiyonu olanları sağlık kuruluşuna yönlendirdi.

Sağlık şenliği etkinliğinin açılışını yapan Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, organ bağışının önemine dikkat çekti.

Etkinliğin açılışına Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'nın yanı sıra Garnizon Komutanı Ömer Aydoğan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erkan Ulaşır, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Vezirköprü Köprülü Kırım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title