Haberler

Vezirköprü'de Güvenliğe 1 Milyon, Asfalta 14 Milyon

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü'ye 1 milyon lira yatırımla MOBESE sistemi kurulduğunu, 2 yılda sıcak asfalt için 14 milyon lira harcandığını söyledi.

Halil İbrahim Doğan, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Doğan, ilçede Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) için bir milyonluk ödenek ayrıldığını, bu sisteme geçildiğini, ilçenin stratejik noktalarına araç takibi de yapabilen 77 sabit, 26 hareketli kamera takıldığını, bu çalışma ile daha güvenli bir ilçe haline gelindiğini belirtti.

2 YILDA SICAK ASFALTA 14 MİLYON

Büyükşehir Belediye Yasası'nın ilçenin lehine olduğunu vurgulayan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür eden Başkan Doğan, 2 yılda ilçeye 42 kilometre sıcak asfalt, 34 kilometre stabilize yol ve 150 bin metrekare yama yapıldığını anlattı. Sıcak asfaltın kilometresinin maliyetinin 350 bin lira olduğunu kaydeden Doğan, ilçede sadece sıcak asfalt için 14 milyon harcandığına dikkat çekti.

İlçeye yapılan ve yapılması planlanan her hizmetin takipçisi olacaklarını vurgulayan Doğan, 2016 yılının hizmet açısından daha bereketli bir yıl olacağını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vezirköprü AK Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title