Haberler

Vezirköprü'de Engelliler Yararına Konser

Güncelleme:

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde engelliler yararına konser düzenlendi.

Vezirköprü ilçesinde engelliler yararına konser düzenlendi.

Vezirköprü Belediyesi'nin katkılarıyla ilçe merkezinde düzenlenen konserde, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nün Türk Sanat Müziği korosu sahne aldı. Koro şefi Sevtap Bayraktar'ın yönettiği konserde Türk Sanat Müziğinin sevilen eserleri seslendirildi.

Vezirköprü Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emre Özsoy, dernek olarak kuruluşlarının birinci yılını tamamladıklarını söyledi.

Faaliyetler kapsamında Vezirköprü'yü engelliler için daha yaşanabilir hale getirmek ve engelli engelsiz ayrımını ortadan kaldırmak amacıyla gönüllülerle birlikte çalıştıklarını ifade eden Özsoy, "Bu süreçte engellilerin karşılaştığı zorluklara da şahit olduk. Tek amacımız engelsiz bir ilçe olmak. ama kolay olmayacağını bilerek bu yola çıkmıştık. Artık daha gönüllü dostlara ihtiyacımız var. Geçmişi değiştiremeyiz ama gelecek bizim elimizde" dedi.

Konsere Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Doğan ile çok sayıda davetli katıldı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Vezirköprü Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title