Haberler

Vezirköprü Belediyesinden Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Vezirköprü Belediyesince sünnet ettirilen 115 çocuk için Vezirköprü Çamlık Parkı'nda eğlence programı düzenlendi.

Vezirköprü Belediyesince sünnet ettirilen 115 çocuk için Vezirköprü Çamlık Parkı'nda eğlence programı düzenlendi.

Mevlit okunarak başlanan programda sünnet olan çocuklara hediyeler verildi. Şölene Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ile Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis de katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Kaşıkçı, "İnsanoğlunun doğumundan ölümüne en önemli konularından birisi de sünnettir. Her anne babanın bir erkek evladı olduğu zaman Türk toplumunda sünnete ayrı bir önem verilir, ayrı bir tören düzenlenir. Belediye başkanımız da ailelerimizin bu ortak mutlu gününde bizleri bir araya getirdi" dedi.

Başkan Edis ise "Geleneksel olarak düzenlediğimiz şölenimizde 115 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Amacımız çocukları sünnet ettirmenin yanı sıra sünnet öncesi muayenede teşhisi konulan, gelecekte çocuklarımıza sıkıntı yaratacak rahatsızlıklarını da tedavi ettirmek. Bu kapsamda bu zamana kadar yaklaşık 40 çocuğumuzu sünnet ettirdik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosunun sahne aldığı konserle program sona erdi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sadık Edis Mahmut Kaşıkçı Vezirköprü Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

AYKUT YILMAZ:

VEZİRKÖPRÜ İNSANI SUSUZLUKTAN KAN AĞLIYOR SİZ EĞLECE YAPINIZ. ALLAHIM SİZE BUNUN HESABINI SORAR.

0
0
yanıtYanıtla
abdurrahman ak:

Tabi tabi vezirköprü de sular akmaz. kanalizasyon cadelere akar, her taraf kazık siz eğlence yapın Siyaseten bir belediye başkanı ancak bu kadar hata yapabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title