Haberler

Vezirhan'da Toplu Konut Projesi Hayata Geçiyor

Bilecik'in Vezirhan Beldesi'nde 18 dairelik toplu konut projesi hayata geçiyor.

Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Gölpazarı Caddesi eski hal binası arsasına yapılması planlanan konut projesi için çalışmalar başladı. Konu hakkında Vezirhan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, konut projesinin bina tutarının yüzde 20'sinin peşinat olarak alınacağı belirtilerek, "Konut ücretlerinin geri kalan miktarı anahtar tesliminden 1 ay önce verilecektir. Bankadan kredi kullanacak vatandaşlarımız kredilerini yeni evlerine taşındıktan sonra ödemeye başlayacaktır. Bu konuda belediyemiz ile bankalar arasında yapılan görüşmeler sonucu kredi taksiti öteleme yöntemi uygulanacaktır. Dairelerimiz 3 eşit 3+1 daire şeklinde olacaktır. Her katta 3 daire bulunacak olup konutumuz 1 blok olacaktır. Toplamda 18 daire yapılacaktır. Konutumuzda bodrum katı olacaktır. Bu kat konuttaki vatandaşlarımızın ortak kullanımına sunulacaktır. Bu bodrum katı çok amaçlı olarak kullanılacaktır. Konutlarımızda en yüksek değere sahip 8 daire bulunmaktadır. Bunların fiyatı 99 bin 990 lira, 6 daire 95 bin 950 lira, 2 daire 91 bin 910, 1 daire 92 bin 920 lira, 1 daire 89 bin 890 liradır. Fiyatların belirlenmesi belediyemizin 4-5 firma ile görüşüp uygun teklifler üzerinden yapılan çalışmalarla sonuçlanmıştır. Konutlarımızın hepsi 125 metrekare brüt alana sahiptir. Konut alanımızın çevre düzenlemesi, çocuk oyun parkı ve otoparkı belediyemiz tarafından yapılacaktır. Dairelerimiz doğal gazlı olup anahtar teslim verilecektir. Dairelerimiz asansörlü olacaktır. Konutlarımızdan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın detaylı bilgi ve peşinat için Belediyemiz Yazı İşleri Servisine müracaat etmeleri önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölpazarı Vezirhan Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title