Haberler

Trabzon, Veysel'i İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray'da tartışılır bir futbolcu konumuna getirilen Veysel Sarı'yı eski hocası Ersun Yanal Trabzonspor'a istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray'da tartışılır bir futbolcu konumuna getirilen Veysel Sarı'yı transfer etmek istiyor.

YEDEK KULÜBESİNE HAPSOLDU

Sarı kırmızılı kulübün geçen yıl devre arasında sadece 700 bin euro ödeyerek transfer ettiği Veysel Sarı geçen yıl ilk kez forma giydiği Beşiktaş derbisinde maçı kazandıran penaltıya neden olmuş, sarı kırmızı forma ile harika bir başlangıç yapmıştı. Ancak haftalar ilerledikçe sarı kırmızılı ekibe uyum sorunu yaşayan Veysel Sarı tribünlerden de beklenmedik şekilde erken bir tepki görmüştü. Birçok maçta oyunun hemen başlarında ıslıklanan Veysel Sarı özgüvenini yitirdi ve yedek kulübesine hapsoldu.

YANAL'IN GÖZDESİ VEYSEL

Eskişehirspor'da takımın saha içi lideri olarak görülen Veysel Sarı ise Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal'ın gözdesi durumunda. Bordo - Mavili kulüpte göreve başlamasıyla birlikte kolları sıvayan Veysel Sarı için dolaylı yollardan Abdürrahim Albayrak'a haber yollandığı ve Veysel'i transfer etmek istedikleri iletildi. Ancak Abdürrahim Albayrak'ın Prandelli ile görüşmeden bu transfere onay vermeyeceği bildirildi. Böylece Galatasaray'ın geçen yıl devre arasında transfer ettiği oyunculardan biri ilk kez değerlenmiş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Ersun Yanal Galatasaray Veysel Sarı Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

fthMobil-ANDROID:

kesinlikle gs in sag beki olamaz.

4
2
yanıtYanıtla
aykut:

veysel teknik direktörlerin kurbanı oldu. tarıkda uyum sağlayamaz onun için tarıkı eski takımına gönderin veyselide trabzona gönderin yoksa yazık olacak prandellinin oyun sisteminde

1
3
yanıtYanıtla
xyz:

FB. istediğinde gitmeyerek GS. yi tercih eden ve basında kasılarak sür manşetler veren Veysel ve Tarık nasıl hatalı seçim yaptıklarını umarım anlamışlardır. . . . . . . Bu da diğer oyunculara ders olsun anlayana tabiki. . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Mobil-IOS:

Muzlara giderse cim bom maf olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title