Haberler

    Vettel: Bugünü Hayatım Boyunca Hatırlayacağım

    Sebastian Vettel, Ferrari ile henüz 2. yarışında ilk zaferini kazanmasının ardından çok duygulandığını ve oldukça mutlu olduğunu söyledi.

    2015 Formula 1 sezonunda Ferrari’ye geçen Vettel, ilk yarışında podyuma çıkmasının ardından Malezya’da çok güçlü performans ile yarışı kazandı.

    Vettel “Uzun zamandır podyumun ilk basamağına çıkmamıştım! Ferrari ile ilk galibiyetimi kazandım ve söyleyecek kelime bulamıyorum! Bu kış hayatımda büyük değişiklikler oldu ancak takım ve taraftarlar beni çok iyi karşıladılar. Scuderia ile henüz 2 yarış geçirsem de bugünkü sonuçtan gurur duyuyorum. Adil bir mücadelede Mercedes’in önündeyiz. Harika bir aracımız var ve bu gerçek bir başarı. Bugün bizim için çok olumlu ve duygusal bir gün. Bugünü hayatım boyunca hatırlayacağım. Tüm takıma ve tüm Ferrari taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum. Geçen sene çok iyi bir sezon geçirmedim. İyi bir aracımız vardı ancak potansiyelini kullanamadım. Ancak Ferrari SF15-T bana çok uygun görünüyor.Bugünkü sonuç mükemmeldi. Takım çok iyi çalıştı ve doğru taktikleri yaptık. Bu galibiyeti hak ettik. Bugün Maranello’daki herkes için harika bir gün. Ferrari direksiyonunda şampiyon olmak istiyorum bu yüzden bu takıma geldim. Hedefimiz bu. Scuderia’yı şampiyonlar arasına döndürmek. Daha uzun bir yol var ancak bugün onu düşünmeyeceğim. Galibiyeti kutlayacağız.” dedi.

    Benzer haberler için TRF1.net

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Formula 1 Malezya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title