Haberler

Veteriner Hekim Kazada Öldü

Denizli'nin Merkezefendi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekim 26 yaşındaki Mustafa Alacacıoğlu, kontrolünden çıkan kuruma ait resmi plakalı kamyonetin takla atmasıyla yaşamını yitirdi.

Denizli'nin Merkezefendi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekim 26 yaşındaki Mustafa Alacacıoğlu, kontrolünden çıkan kuruma ait resmi plakalı kamyonetin takla atmasıyla yaşamını yitirdi.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Kaya Mahallesi Stad Caddesi'nde meydana geldi. Merkezefendi Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekim Mustafa Alacacıoğlu, kurumun 20 EP 218 resmi plakalı kamyonetiyle Üçler Mahallesi'ndeki bir besihanede hastalık taraması yaptı. İşini bitirdikten sonra müdürlüğe doğru yola çıkan Alacacıoğlu, yönetimindeki kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkarak takla atan kamyonette, emniyet kemeri takılı olmasına rağmen sürücü Alacacıoğlu, başına aldığı darbe nedeniyle kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekiplerince yapılan kontrolde, Alacacıoğlu'nun kalbinin durduğu belirledi. Kaza yerinde yapılan müdanalelere rağmen Alacacıoğlu, hayata döndülemedi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu başta olmak üzere iş arkadaşları olay yerine geldi. Ölüm haberini alan arkadaşları, gözyaşlarını tutamadı. Kaza yerindeki incelemenin ardından Alacacıoğlu'nun cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yoldaki ulaşım bir süre tek şeritten verildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (4)

katil toyota pikap:

Bende geçen sene aynı araçla aynı şekilde yağmurlu havada kayarak 60 metrelik uçuruma uçtum. Allah''a şükür takla atmadığı için 3 kaburga kırığıyla kazayı atlattım. Bu araçlar zaten çok eski ve randımanlı çalışmıyorlar artık. Zaten arkadan çekişli olduğu için arka hafif olunca yolda kaygansa hafif gaz verdiğinde kıç atıyor. ondan sonrada toplayamıyorsun hop uçuruma. fotğrafları görünce kendi atlattığım kazayı bir daha yaşamış oldum

3
0
yanıtYanıtla
kaan:

ilçe müdürlüklerinde çalışanın degeri yok en kötü en eski araçlara biniyorlar

1
0
yanıtYanıtla
CevdetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

trilyonluk makam araçları alacağını za şu gariban lara doğru araç alın!

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tarım baknalıgında calişanın degeri yok en kötü araçlar ilçe müdürlüklerinde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title