Haberler

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat: Sıra Gençlerbirliği'nde

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçında Beşiktaş'ı 2-0 Yenerek, Üzerlerindeki Ölü Toprağını Attıklarını, Pazar Günü de Gençlerbirliği'ni Puansız Göndermek İstediklerini Söyledi.

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek, üzerlerindeki ölü toprağını attıklarını, pazar günü de Gençlerbirliği'ni puansız göndermek istediklerini söyledi.

Tarık Almış Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Turgat, "Gençlerbirliği de bizim gibi ligde üst sıraları hedefleyen bir takım. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız" dedi.

Vestel Manisaspor'un bu sezon mutlaka Avrupa'ya çıkacağına inandığını belirten Turgat, "Süper Lig'deki ikinci sezonumuz. Takım olmak kolay değil. Sakatlıklarla boğuştuk. Şimdi iyiye gidiyoruz. Rafael dört, Borbiconi iki hafta sonra takıma katılacak. İlk yarıda Beşiktaş maçıyla çıkış yakaladık. Şimdi yine bir Beşiktaş maçıyla çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Devre arasında alınan Reinaldo ve Kalabane hakkında yapılan eleştirilere de değinen Turgat, "Bazıları hem savcı, hem hakim oluyor. Ya savcı olsunlar, ya hakim? İkisi de kendilerini ispatlamış futbolcular. Güney yarım küreden, kuzey yarım küreye geldiler. Uyum sorunları elbette olacak. Fenerbahçe, Alex'i altı hafta bekledi. Sonra Alex takımı kurtardı. Kalabane, Brezilya'da tanınmış bir oyuncu. Yakında ikisini de tüm Türkiye alkışlayacak" şeklinde konuştu. "Ersun Yanal, benim dönemimde hocam olsaydı, Türkiye'de kalmaz, İtalya veya İspanya'ya giderdim" diyen Turgat, genç teknik adamın dünya futbolunu yakından takip ettiğini, antrenmanlarda en son metotları uyguladığını, sakatlıkların aşırı yüklenmeden kaynaklanmadığını dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title