Haberler

Vestel'e "En İyi Tasarım Markası" Ödülü

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Vestel'den yapılan açıklamada, Plus X Awards'ta tasarım kriteriyle en fazla ödül kazanan firmalara verilen "En İyi Tasarım Markası" ödülünü "Home Entertainment Video" kategorisinde alan Vestel'in, 2015-2016 döneminde 6 ayrı kategoride toplam 18 ödüle layık görülürken, Vestel Sefa Türk kahve makinesinin de "Yılın Ürünü" ve "Yılın En iyi Türk Kahvesi Makinesi" ödüllerini kazandığı belirtildi.

Açıklamada, Vestel'in LED TV'leri, Venus V3 serisi, buzdolabı, bulaşık makineleri, TV kumandaları, Türk kahvesi makineleri ve elektrikli araç şarj ünitesinin Plus X Awards'ta Vestel'e ödül getiren ürünler olduğu bildirildi.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, teknoloji ve tasarımın ayrılmaz iki unsur olduğunu belirterek, "Vestel olarak ürettiğimiz teknolojilerde kıstasımız, kullanım kolaylığı getiren son teknoloji ürünler üretmek ve bu ürünleri zengin tasarım anlayışıyla buluşturmak. Bu anlamda gözden kaçırmadığımız en önemli ayrıntı, trendleri takip ederek tüm dünyadaki tüketicilerimizin hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştirmek. Tasarım dünyasının karnesi sayılan bu organizasyonlardan her yıl kucak dolusu ödülle dönmemiz, ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Sefa Türk Almanya Vestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title