Haberler

Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Adıyaman’ın Besni İlçesinde vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

Adıyaman'ın Besni İlçesinde vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

Besni Kaymakamlığı Malmüdürlüğü tarafından Besni ilçesi kurumlar vergisi ve gelir vergisi rekortmenlere, düzenlenen törenle plaketleri takdim edildi.

Besni Eski Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen törene Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Adıyaman Defterdarı Orhan Mutluay, Besni İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Baş, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mücahit Çelik, Vergi Rekortmenleri ve vatandaşlar katıldı.

Vergi rekortmenlerinin Gelir vergisinde ilk 10 sıralama Teyfik Tilek, Zeki Kaner, Mehmet Kılınç, Bekir Geçit, Fikret Karaca, Yusuf Tabakçıoğlu, Eşref Göksel, Mustafa Sabak, Mehmet Korkmaz ve Ebuzeyit Özbay'dan oluşurken, kurumlar vergisinde ise, ilk 10 sıralama His Grup, Ocakcı İnşaat, Orallar İnşaat, Turkay Taşıma, Damlam İnşaat, Fırat Taş Kırma, Yeni Atılım, Acarko Tekstil, Beytaş Taş Kırma ve Ekesan İnşaat şeklinde oluştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende bir konuşma yapan Adıyaman Defterdarı Orhan Mutluay, "Adıyaman Defterdarlığı olarak böyle anlamlı bir törene başta Besni İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah Yılmaz olmak üzere, davetimize teşrif eden bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşı ve çalışanları olduğumuz ülkemizde vergi vermenin kutsal bir görev olduğu bilinci ve anlayışıyla, Adıyaman Defterdarlığı olarak böyle anlamlı bir törene ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.

Malumunuz olduğu üzere devletimiz eğitim, sağlık, sosyal güvenlik, alt yapı, iç ve dış güvenlik gibi anayasamızdan kaynaklanan kamu görevlerine ve diğer kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde toplumun yaşama düzeyini iyileştirme sürdürülebilir bir büyümeyi gerçekleştirme ve şahıslar arası ve uluslar arası rekabet edebilme hedefi içerisinde, duyduğu finansal ihtiyacının en büyük temel asli unsurunu oluşturan vergilerdir. Vergi vermenin bireylere daha iyi anlatılabilmesi, kamuoyunda bilinçli vergi verme oluşturulması ve geliştirilmesi, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergi gönüllü olarak alıştırılması ve kazandırılması için, 1990 yılından bugüne kadar içinde bulunduğumuz 2015 yılında, 26.sı olmak üzere her yıl vergi haftası adı altında bir takım etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu etkinliklerin amacı, verginin topluma yayılması, benimsetilmesi ve gönüllü olarak vergi ödeme alışkanlıkları kazandırılması hedeflerimizden birkaç tanesidir. Vergi haftası etkinliklerini bu yıl Adıyaman içerisinde, gerek bakanlığımızın talimatlarıyla, gerekse bütçe imkanlarıyla daha sonraki yıllarda etkinliklerimizi arttırarak devam eder. Vergiye karşı duyarlılığı ve uyumu üst düzeyde olan binlerce mükellefimizin olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu vesileyle Besni'de gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmeni olan ve ilk 10 sıraya giren vergi rekortmenlerimizi huzurlarınızda tebrik ediyorum" dedi.

Mutluay'dan sonra konuşan Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz ise, vergi rekortmeni olan esnaflara teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından vergi rekortmenlerine plaket takdim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Adıyaman Mücahit Çelik Mustafa Baş Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title