Haberler

Vergi Rekortmenleri Açıklandı

Erzurum'da 2012 yılı Gelir Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ)vergisi rekortmenleri açıklandı.

Erzurum'da 2012 yılı Gelir Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ)vergisi rekortmenleri açıklandı. Gelir Vergisinde Hıfzı Kaplan, Gayrimenkul Sermaye iradı Vergisinde ise Gülseren Leblebici ilk sırada yer aldı.

GELİR VERGİSİ

Erzurum Vergi İdaresi Başkanlığı Erzurum 2012 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi ve GMSİ Gelir Vergisi Rekortmenlerini açıkladı. Gelir Vergisinde ilk beş sırayı Hıfzı Kaplan, Zübeyde Boncukçuoğlu,

Lütfü Yücelik, Adnan Taş, Rahmi Türkmen aldı. Gelir vergisinde ilk 20

arasında bulunan diğer rekortmen mükellefler

Osman Dağtekin, Hüseyin Özdemir, Cemil Kara, Şakir Aktaş, Necdet Kaptan, Ebubekir Memiş, Şemsettin Bayram, Hale Ataman, Cevdet Özer, Ayten Ertaş, Havana Güldal Babaoğlu, Hüseyin Akal, Muhammet Sunar, Fatih Yücelik ve Mustafa Dönmez olarak sıralandı.

2012 yılı Gayri Menkul Sermaye İradı (GMSİ)'nda Gülseren Leblebici, Mehmet Cengiz Erturan, Ahmet Leblebici, Güldemet Kömeç ve Bedri Amil ilk beş sırayı paylaştı.

Diğer rekortmenler Ziya Amil, Muhammet Tevfik Gemalmaz, Nurten Karataş, Yaşar Feyzioğlu, Kemal Budakoğlu, Namık Kılkıl, Ali Gürcan, Mehmet Tavlaşoğlu, Ahmet Tavlaşoğlu, Şerafettin Aslan, Betül Turgut, Gülzade Fayat Orbay, isimin açıklanmasını istemeyen mükellef, Sabri Şengel ve Şamil Güney olarak belirlendi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfü Yücelik Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title