Haberler

Vergi Dairesinden Ktb'ye Ziyaret

25. Vergi Haftası sebebiyle, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök ile daire müdürleri Kayseri Ticaret Borsasını (KTB) ziyaret etti.

25. Vergi Haftası sebebiyle, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök ile daire müdürleri Kayseri Ticaret Borsasını (KTB) ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) ziyaretinde konuşan Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, "25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında en iyi ortaklarımızdan olan Ticaret Borsası üyelerini ziyaret etmeyi görev bildik. Bu anlamda Kayseri ekonomisine verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kayserimiz son dönemlerde ekonomik olarak iyi durumda. 2013 yılında bize verilen hedefleri başarı ile gerçekleştirdik. İnşallah 2014 yılında biz daha güzel olacağını temenni ediyoruz" dedi.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü ise, "Bizde Kayseri Ticaret Borsası olarak Vergi Haftasını kutluyoruz. Tabi bizler iş yapacağız, para kazanacağız devlete vergi vereceğiz. Sizde bizim bir ortağımızsınız. Biz para kazandıkça, vergi verdikçe buda devletin yol, hastane harcamasına ve çeşitli giderlerine gidecek. Bu açıdan sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title