Haberler

Verdiği Desteklerden Dolayı Umke'den Teşekkür Plaketi

İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi UMKE Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi UMKE Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Nazilli Devlet Hastanesinde kimyasal, biyolojik, radyoaktif, nükleer (KBRN) ve yangın tatbikatı için 3 günlüğüne Sümer NAKUT Koordinasyon Merkezi Nazilli'de konuşlanan UMKE ekibi, yapılan tatbikatların son gününde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. İrfan Özbek, NAKUT ekibinden Uzay Tok ve Sadettin Saygın eşliğinde İl Sağlık Müdürlüğü Afet ve UMKE Birim Sorumlusu İsmail Çelebi, Muhsin Arıcı, Alparslan Can ile Ali Bozdağ'ın yaptıkları ziyarette Başkan Alıcık'a teşekkür belgesi ve Plaket takdim edildi. Makamında ağırladığı UMKE ve NAKUT ekibi üyelerinden uygulanan tatbikatlar hakkında detaylı bilgiler alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık uygulanan bu tür tatbikatlar ile yaşanmasını hiçbir zaman istenmeyen ama yaşanabilme olasılığı yükse olan en kötü anlar için hazırlıklı ve donanımlı hale gelen ekipleri tebrik etti. Bu tür tatbikatlar ve eğitimler sayesinde Nazilli Belediyesine bağlı olarak kurulan NAKUT ekibinin ulusal kurtarma ekipleri ile katıldığı tatbikatlar ve eğitimler sayesinde tüm Türkiye'ye yardım eli uzatmaya hazır hale geldiklerini söyledi.

Kendilerine her tür tatbikat ve eğitim dönemlerinde destek ve imkan sağladığından dolayı teşekkür belgesi ve plaket takdimi için Başkan Alıcık'a ziyarette bulunduklarını belirten UMKE Birim Sorumlusu İsmail Çelebi, "Bize verdiğiniz desteklerden dolayı çok ama çok teşekkür ederiz. Bize her konuda, her seferinde gerekli imkan ve olanakları sağladınız. Bu destekleriniz sayesinde her saferinde çok başarılı tatbikatlar ve eğitimler yapabildik. Siz insan sevginizi, insan hayatına ne kadar önem vermiş olduğunuzu kurduğunuz NAKUT ekibi ve bizlerinde içinde yer aldığımız ulusal kurtarma ekiplerine vermiş olduğunuz destek ile gösterdiniz. Tüm arkadaşlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi İsmail Çelebi Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title