Haberler

Veliler Okul Çayında Eğlendi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Fevzi Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen ‘Birlik, Dayanışma ve Kaynaşma Çay’ına veliler büyük ilgi gösterdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Fevzi Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen 'Birlik, Dayanışma ve Kaynaşma Çay'ına veliler büyük ilgi gösterdi.

Lemar 1. Düğün Salonu'nda gerçekleşen Çay'a Okul Müdürü Hakan Asma, Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli ve Okul Aile Birliği üyeleri ile öğretmen ve veliler katıldı. Fevzipaşa İlkokulu Okul-Aile Birliği tarafından düzenlenen 'Birlik, Dayanışma ve Kaynaşma Çayı'nın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hakan Asma, veliler arasında kaynaşma ve dayanışmayı artırmak adına bu tür etkinlikleri gerçekleştirildiğini belirterek, "Çok sevdiğimiz çocuklarımızın kimlerle arkadaşlık yaptıklarını bilmek ve onların aileleriyle tanışmak, bunları yaparken de okul ihtiyaçlarının karşılanması adına bir kısım maddi yarar sağlamak adına her yıl bu etkinliği düzenliyoruz. Okul Aile Birliğimizin bu güzel organizasyonuna katkı sağlayan siz velilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"OKULUMUZUN İHTİYAÇLARININ KARŞILANMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Fevzipaşa Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli de konuşmasında, "Bu yıl da velilerimize okul çayımıza göstermiş oldukları yoğun katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum. Veliler olarak çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almaları için okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak adına gerçekleştirdiğimiz bu tür programlar yararlı olmaktadır. Buna katkı sağlayan siz velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu çayda elde edilen gelirin okulun eğitim ve öğretime daha iyi hazırlamak adına harcandığını da bilmenizi istiyoruz. Bu etkinlikten gelecek olan parayla sınıflarımızdaki eksikliklerin giderilmesine çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

Denizli'nin konuşmasının ardından gerçekleşen eğlence programında veliler gönüllerince eğlendi. Ayrıca yapılan çekilişlerle birbirinden güzel hediyeler velilere verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzipaşa Çerkezköy Tekirdağ Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title