Haberler

Veliköy Yerleşkelerinin Bina İnşaatı Tamamlandı

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Veliköy’de okula tahsis edilen 130 dönümlük alana kurulan yeni yerleşkelerinde bina inşaatının tamamlandığını söyledi.

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Veliköy'de okula tahsis edilen 130 dönümlük alana kurulan yeni yerleşkelerinde bina inşaatının tamamlandığını söyledi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş'u ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı. Veliköy'de okula tahsis edilen 130 dönümlük alana kurulan yeni yerleşkelerinde bina inşaatının tamamlandığını ifade eden Yüksekokul Müdürü Buluş, "İnşallah gelecek eğitim yılında, yeni yerimizde öğrencilerimize eğitim verme imkanına kavuşuruz" diye konuştu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, yerel seçimlerden hemen önce yeni görevlerine geldiklerini ve tanışma, bilgi alma ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ilçenin en önemli kurumlardan birisi olan Yüksekokulu da ziyaret etmek istediklerini dile getirdi.

Ziyaretçilerine okul hakkında bilgi veren Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, yüksekokul bünyesinde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Lojistik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Tekstil Teknolojisi programının yanı sıra yine Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halka İlişkiler ve Tanıtım ile Lojistik Programlarının ikinci öğretim olarak adlandırılan gece programlarının bulunduğunu söyledi. Okulda aktif olarak eğitim gören bin 187 öğrenci olduğunu söyleyen Ercan Buluş, Veliköy'de okula tahsis edilen 130 dönümlük alana kurulan yeni yerleşkelerinde bina inşaatının tamamlandığını, araç-gereç ve tefrişat çalışmalarına başlanacağı haberini verdi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Osman Şimşek'in Çerkezköy'e ayrı bir önem verdiğini söyleyen Ercan Buluş, Rektör Şimşek'in üniversitenin Çerkezköy'deki etkinlik alanının genişlemesini istediğini söyledi. Hem özel müteşebbislerin, hem de Çerkezköy halkının yüksekokula her konuda azami destek vermesinden duydukları mutluluğu ifade eden Buluş, Namık Kemal Üniversitesi'nin başta Tıp Fakültesi ve Ziraat Fakültesi olmak üzere diğer bölümlerin etkinlik ve çalışma alanına ilişkin bilgiler verdi. Buluş, ziyaretin ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar'a Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nun 20. Yıl rozetini taktı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Ak Parti Veliköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title