Haberler

VEKTORA, Etkili Sunumlarla SAP İnovasyon Forum Sahnesindeydi

Güncelleme:


SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin'in açılış konuşmasını yaptığı forumda, tiyatro oyuncusu, yöneticisi ve iş adamı Ali Poyrazoğlu, büyük beğeni toplayan kurumsal seminerlerinden bir yenisini "İnovasyon - Değişim - Dönüşüm" başlığı ile iş ve teknoloji dünyasını buluşturan SAP İnovasyon Forum'un açılışında katılımcılar için gerçekleştirdi ve seminer katılımcıların büyük ilgisini topladı.

İnovasyon forumun konu başlıkları İnsan Kaynakları – SuccessFactors, Satış ve Pazarlama – Hybris, Tedarik Zinciri, Satınalma – Ariba, Finans – Simple Finance, Bilgi Teknolojileri – S/4HANA oldu. Gün boyu önemli sunumlarla devam eden forum, büyük veri devriminin gelişmesindeki avantajları ve dezavantajları, uzmanlara göre hayatımızı İnternet'ten bin kat daha fazla etkileyecek olan büyük değişimi gözler önüne seren  The Human Face of Big Data isimli ödüllü belgesel gösterimiyle sona erdi.

VEKTORA, R3'ten bu yana SAP'nin en büyük inovasyonu S/4 HANA ile HANA Serüvenine Devam Ediyor
Vektora Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbaş ve Vektora Finansal  Uygulamalar Yöneticisi Burak Uygur, SAP İnovasyon Forum'da SAP'nin Türkiye lansmanını Nisan 2015'te yaptığı ve  R3'ten bu yana SAP'nin en büyük inovasyonu olan S/4 HANA ürününün Simple Finance çözümü ile ilgili önemli bir sunum gerçekleştirdiler. Sunumda S/4 HANA ile gelen tablo yapılarındaki değişiklik ve buna bağlı sadeleşme ile birlikte iş süreçlerindeki hızlanma ve daha hızlı ve kolay raporlama yapılabildiği vurgulandı. Vektora Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbaş, Türkiye'de ilk Hana projelerinden birini Vektora'nın gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Bununla beraber Türkiye'nin önde gelen firmalarında 10'nun üzerinde BW on Hana, BPC on HANA projeleri gerçekleştirdiklerini ve HANA serüvenlerine, Ortadoğu Rulman Sanayi (ORS) bünyesinde gerçekleştirmekte oldukları S/4 HANA projesi ile  devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ali Poyrazoğlu Zeynep Keskin Türkiye Rumeli Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title