Haberler

Vekon Ankara Yapı Fuarı'nda

Vefa Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve inşaat şirketlerinin çözüm ortağı Vekon, Yapı Fuarı Turkeybuild'de katlanır konteynerleri "Vekonas" ile yer aldı.

Vefa Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve inşaat şirketlerinin çözüm ortağı Vekon, Yapı Fuarı-Turkeybuild'de katlanır konteynerleri "Vekonas" ile yer aldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Yapı Fuarı'na, katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan Vekon, ziyaretçilerini 2. salondaki 411 numaralı standında ağırlıyor.

Fuar, Ankara merkezli bölge firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ve yatırımcıları sektör profesyonelleriyle bir araya getiriyor.

-"1 haftada 600 kişilik işçi kampı kuruyor"-

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel'in görüşlerine de yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Fuara, katlanabilme özelliğiyle nakliye ve depolama maliyetlerinde avantaj sağlayan bu nedenle de büyük ilgi gören Vekonas ile yer aldık. Vekon'un sektöre pek çok yenilik getirmesini sağlayan inovatif yaklaşımının sonucu olan Vekonas, özellikle inşaat şantiyelerinde kullanılan ofis ve yaşam konteynerlerinin geliştirilmesiyle üretildi. Vekonas'ı vinç aparatıyla 4 kişi 15 dakikada kurabiliyor, bir tırda 10 Vekonas taşınabiliyor. Bizden en büyük beklenti yatakhane ya da ofis olarak kullanılan şantiye binalarının hızlı şekilde teslim edilmesi. Sekiz kişiyle sadece 10 saatte 12 Vekonas'tan oluşan 3 katlı kamp binasını inşa edebiliyoruz. Her konteynerde 6 işçinin yaşadığını düşünürsek yaklaşık 600 kişilik bir kampın kurulumunu ortalama 1 haftada tamamlayabiliyoruz."

-"Sihirli küreyle taşımada kolaylık"-

Vekonas'ın küre özelliğine de dikkati çeken Yücel, konteyner köşelerinde kullanılan küreyle hem konteynerlerin birleştirildiğini hem de paketleme yapılmasının sağlandığını ifade etti. Konteynerlerin birleşimlerinde meydana gelen sorunlara çözüm getiren bu sisteme "sihirli küre" adını verdiklerini aktaran Yücel, "Vekonas, yurt dışından büyük ilgi görüyor, konteyneri Libya, Rusya ve Katar gibi birbirinden çok farklı coğrafyalara gönderdik. Duvar kalınlıkları ve kullandığımız izolasyon malzemelerini değiştirerek farklı iklim koşullarına uygun çözümler sağlıyoruz. 2022 Dünya Kupası nedeniyle altyapı ve üstyapı inşaatlarının hız kazandığı Katar'da da bin 92 Vekonas katlanır konteynerden oluşan işçi kampını 1 ayda kurduk" ifadesine yer verdi. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Katar Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title