Haberler

    Vefa Küçük, Aziz Yıldırım'a Karşı Seçim Kaybettiği İçin Mutlu

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanı Vefa Küçük 16 yıl önce Fenerbahçe başkanlığını kaybettiği Aziz Yıldırım'a yenildiği için artık sevindiğini söyledi.

    Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, 16 yıl önce Aziz Yıldırım ile giriştiği kulüp başkanlığı yarışında kaybettiğine, yıllar sonra sevindiğini ifade etti.

    Sarı-lacivertli kulübün aylık dergisinde röportajı yer alan Küçük, 1998 yılında kulüp başkanlığına ilk kez aday olduğu ve kazanamadığı seçimle ilgili açıklamalar yaptı.

    Merhum Yüksel Günay'ın ardından bu göreve seçilen Küçük, 1 oy farkla kaybettiği başkanlık seçiminin ardından üzüldüğünü, ancak zaman geçtikçe, bunun sevince dönüştüğünü anlatarak, şunları kaydetti:

    "Seneler ilerledikçe ve Aziz başkanımızın başkanlığı daha da kıdemli hale gelip uzadıkça, ben kaybettiğime artık üzülmediğim gibi, Aziz başkanın kazanmasına, kendi kaybettiğime de sevinmeye başladım. Ben seçimi kazansaydım kendi açıkladığım programıma göre mevcut stadı yıkıp iş merkezine çevirmek, stadımızı başka bir yere taşımak düşüncesindeydim. Ümraniye'de geniş bir yer, stat yapılacak uygun bir yer vardı. Ben orayı düşünüyordum. Sayın Başkan da 'Bu stadı yıkacağım, yenileyip kapasitesini artıracağım, büyüteceğim' dedi. Seneler geçtikten sonra ben stadın güzel yapısını, seyirci kapasitesi artırılmış yeniden inşasını gördükten sonra, dedim ki; 'İyi ki ben kazanmamışım, sen kazanmışsın. Çünkü ben kazansaydım bu kadar büyük ve güzel bir stat yapamayabilirdim. Ama sen seçimlerde vaat ettiğini yerine getirdin. Onun için seni tebrik ediyorum'. O yönüyle de mutluyum."

    Fenerbahçe sevgisinin her şeyin önünde gittiğini vurgulayan Küçük, "O günün rakipleri bugün Fenerbahçe'nin iki değerli koltuğunu işgal ediyoruz. Geçmişte rakip olanlar, bugün Fenerbahçe'nin iki önemli koltuğunda el ele dayanışma içinde başkanlık yapıyorlar. Fenerbahçe’nin geldiği nokta ve benim de bakış açım bu. Başkan da ben de ve bizim gibi olan insanlar da tek hedef Fenerbahçedir, Fenerbahçe'nin iyiliği ve yücelmesidir" diye görüşlerini aktardı.

    Bu ay, şubeleşme ve 1 milyon üye kaydı konusunda büyük bir tanıtım yapacaklarını bildiren Küçük, projenin tutacağına inandığını belirterek, "Genel kurul bu projenin doğruluğunu teyit etmiştir. İş uygulamaya kalmıştır. Uygulama da Kadıköy Şubesi ile başlayacaktır" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Yüksel Günay Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title