Haberler

Vedat Demiröz Adilcevaz Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, seçim çalışmaları kapsamında Adilcevaz esnafını ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, seçim çalışmaları kapsamında Adilcevaz esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Yağmura rağmen vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, esnafa ve vatandaşlara 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatarak, ülkemizin tek başına iktidara ve istikrara kavuşması için destek istedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti'nin tek başına iktidar olması halinde esnafa büyük kolaylar ve imkanlar sağlayacaklarını ifade ederek, "İnşallah 1 Kasım seçimlerinde yine tek başına iktidar olursak esnafımız rahat bir nefes alacak. Yüzde 15'ten yüzde 10'a indirilen Bağ-Kur sigortalısı olan esnafın emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik destek primi kesintisini tamamen kaldıracağız. İnşallah 2016 yılının başında asgari ücreti bin 300 TL yapacağız. Memur ve işçilere 13 yıl boyunca enflasyon üzerinden zam yaptık ve yine aynı şekilde devam edeceğiz. Aynı zamanda esnafımıza 30 bin TL faizsiz kredi desteği sağlayacağız. Basit usulde vergilendirilen esnafımıza yıllık 8 bin TL'ye kadar vergi yok. Esnafa, KOBİ'lere, yatırımcıya, çiftçiye kapsamlı destek, teşvik ve uygun koşullu kredi sağlıyoruz" dedi.

Esnafın ve vatandaşların Demiröz'e gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmazken, Demiröz'ün esnaf ziyaretine AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Adilcevaz eski Belediye Başkanı Adnan Göksoy ve partililer katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title