Haberler

Vedaş ve Vepsaş Personeli İftarda Buluştu

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) VE Vangölü Elektrik Perakende Satış A.ş. (VEPSAŞ) personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) VE Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Double Tree By Hilton Van Oteli'nde bir araya gelen VEDAŞ ve VEPSAŞ yönetici ve personeli birlikte iftar açtı. Burada açılış konuşmasını yapan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, VEDAŞ'ın Van, Hakkari, Muş ve Bitlis illerinde faaliyet gösterdiğini belirterek, "Yaklaşık bin 800 personelimiz ile yaz kış demeden elektrik dağıtım faaliyetlerde bulunuyoruz. Şirketimizin imkanları arttıkça bu imkanlardan hep beraber daha çok istifade edeceğiz. Bunun içinde karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde yaptığımız görevin, sorumluluklarının bilinci ile daha çok çalışacak, bu imkanları bizler oluşturacağız. Bu duygularla ramazan ayının tüm İslam alemine huzur, bereket ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş ise yaptığı konuşmasında, Ramazanın sevgi, paylaşım ve kaynaşma ayı olduğunu belirterek, amaçlarının çalışan bütün personel ile bir araya gelerek kaynaşmayı ve birlikteliği sağlamak olduğunu söyledi. VEDAŞ ve VEPSAŞ olarak 4 ile hizmet verdiklerini ifade eden Taş, "Yaklaşık 2 bin kişi ile Van, Hakkari, Bitlis ve Muş illerinde hizmet veriyoruz. Başta kayıp kaçak ve tahsilat ile mücadele olmak üzere zaten sıkıntılı bir iş yapıyoruz. Arıza, bakım onarım ve diğer işlerimizde çok zor ve riskli işler. Bu zor işlerin arasında iftarı fırsat bilerek bir araya gelmek istedik. Biz, birlikte büyük bir aileyiz. Birlikte el ele vererek büyük hizmetlere imza attık. Alın terimizi gece gündüz demeden Van ve bölge halkı için akıttık. Bu kapsamda sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İftar yemeğine Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Başkanı Naif Balandi, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Bölge Müdürü Kazım Çınar, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Koordinatörü Cezmi Yakar, VEDAŞ ve VEPSAŞ personeli katıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Bitlis Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title