Haberler

Amasra'da Not Bırakarak Kaybolan Genci Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Bartın'ın Amasra ilçesinde, veda notu bırakarak kayıplara karışan ve intihar ettiğinden şüphelenilen genci arama çalışmaları devam ediyor.

Bartın'ın Amasra ilçesinde, veda notu bırakarak kayıplara karışan ve intihar ettiğinden şüphelenilen genci arama çalışmaları devam ediyor.

Geçen hafta tatil için Ankara'dan Amasra'ya gelen Ahmet Mücahit Yıldız (20), dün sabah saatlerinde veda notu iliştirilmiş sırt çantası ve kişisel eşyalarını Amasra Kaleiçi Ağlayan Ağaç mevkiinde bulunan bir bankın üzerinde bırakarak ortadan kaybolmuştu. İntihar ettiği şüphesiyle bu sabah saatlerinden itibaren Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıç timi deniz altında, Bartın AFAD ise kayalıklarda Ahmet Mücahit Yıldız'ın izine rastlayamadı. Ayrıca Zonguldak AFAD ekipleri ve arama köpeği 'Afet' eşliğinde karadan arama çalışmalarına destek verdi. Oğullarının kayıp haberini alan Yıldız ailesi aile Sivas'tan Amasra'ya gelerek arama çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi. Havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına ara verilirken, çalışmaların yarında devam edeceği bildirildi. Baba Erdoğan Yıldız, arama çalışmaları sonrası oğlunun resimlerinin bulunduğu el ilanı bastırarak ilçe merkezinde dağıtmaya başladı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bartın Amasra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title