Haberler

    Rus Menajer Duyurdu: Emenike Rusya'da Oynamak İstiyor

    Güncelleme:

    Rus menajer Shigaev, Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Emmanuel Emenike'nin Rusya'da oynamak istediğini duyurdu, "Rubin Kazan bu işi bitirebilir." dedi.

    Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra takımdan ayrılması beklenen Emenike için son dönemde Spartak Moskova ve Rubin Kazan'a gideceği yönünde haberler çıktı.

    Spartak Moskova'nın Milan'dan Luiz Adriano'yu transfer etmesi ve Rubin Kazan cephesinden yüksek maaş nedeniyle Emenike transferine sıcak bakılmadığı yönünde yapılan açıklamalara rağmen Rus menajer Oleg Shigaev, Nijeryalı futbolcunun Rusya'da oynamak istediğini söyledi.

    "EMENIKE RUSYA'YA GELMEK İSTİYOR"

    Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği vasat performansla hayal kırıklığı yaratan Emenike hakkında Rus menajer Oleg Shigaev, Rus basınına yaptığı açıklamada Nijeryalı golcünün Rusya'ya gitmek istediğini söyledi.

    Oleg Shigaev, "Emenike gerçekten Rusya'da futbol oynamak istiyor. Advocaat ile yaşadığı çatışmalara rağmen o şu anda formda ve iyi bir seviyede. Ben önümüzdeki 1-2 yıl boyunca onun yüksek seviyede futbol oynayacağını ve iyi takımlarda forma giymesi gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

    "RUBIN İŞİ OLABİLİR"

    Shigaev ayrıca, "Ateş olmayan yeren duman çıkmaz. Rubin Kazan haberleri çıktıysa bu iş olabilir. Ben bizzat Emenike'nin yeniden Rusya'da futbol oynamak istediğini biliyorum." diye konuştu.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Spartak Moskova Rubin Kazan Fenerbahçe Rusya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title