Haberler

    ..ve Arda Turan'a Büyük Jest!

    Avrupada gösterdiği performansla dünya devi Barcelonının yıldızları arasına girmeyi başaran milli futbolcumuz Arda Turan'a bir onur da Beylikdüzü Belediyesinden geldi.

    Avrupada gösterdiği performansla dünya devi Barcelonının yıldızları arasına girmeyi başaran milli futbolcumuz Arda Turan'a bir onur da Beylikdüzü Belediyesinden geldi...

    Fatih Terim tarafından Milli Takıma alınmamasından dolayı uzun süredin hem Türk hem de avrupa medyasının gündemini meşgul eden Arda Turan'ın kendisinin de doğrudan tasarım sürecine katkı sunduğu Arda Turan parkının 6000 metre kare üzerinde inşa edileceği bildirildi. Beylikdüzü sahilinde adeta bir teras görevi görecek olan bu parkta Arda Turan'a ait hatıraların dışında cafe ve oyun alanları yer alacak.

    İMAMOGLU "BAŞARI CEZALANDIRILMAZ, ÖDÜLLENDİRİLİR"

    Belediyecilik alanında farklı projeleriyle dikkat çeken Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, başarıların ödüllendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Dünyanın gözü üzerinde olan Barcelona gibi muhteşem bir takımda ne mutlu ki bir Türk futbolcusu da sahaya çıkıyor. Bu ülkemiz için büyük bir gurur vesilesi. Arda Turan, bugün sadece kendisini değil ülkesini ve ulusunu da temsil ediyor. Bu başarıyı yakalamak dünyada her futbolcuya nasip olmaz. Biz de bölgemizde bulunan Arda Turan parkını ona layık hale getirelim istedik. Bu konuda Arda ile görüşerek proje geliştirdik tasarımını birlikte yaptık ve startını verdik. Yakında Beylikdüzü'nde yepyeni ve çok farklı bir konseptle Arda Turan parkı yeni yüzüyle açılacak" dedi.

    Uzun yıllar Türkiye'de futbol yöneticiliği yapan ve eski bir futbolcu olan başkan İmamoğlu, son dönemlerde Terim ile Arda arasında yaşananlara da, "Değerlerimizi kolayca hedef yapmak yerine onların Türkiye'yi daha başarılı bir şekilde temsil etmesi için motive etmeliyiz. Başarılar bu ülkede hep cezalandırılmasın aksine ödüllendirilsin. Umarım, bu çok farklı park bittiğinde sadece Arda Turan ve Beylikdüzü halkı için değil, tüm İstanbullu hemşehrilerimin görmek isteyeceği bir park olacak. Ben şimdiden sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı. (sporx)

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Ekrem İmamoğlu Fatih Terim Arda Turan Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title