Haberler

VATSO'dan 8 Mart Ziyareti

Güncelleme:

Ayhan Fidan ve Mustafa Karaduman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle oda üyesi iş kadınlarını ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karaduman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle oda üyesi iş kadınlarını ziyaret etti. VATSO Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilk olarak BİAN Basın Yayın LTD. ŞTİ. Ortaklarından Avukat Derya Hayva, VANGÖLÜ Turizm LTD. ŞTİ. Yöneticilerinden Roza Kartal ve Öz Yıldızlar Gıda İhr. Ltd. Şti. Ortaklarından Pınar Gülle'yi ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle oda üyelerimiz olan kadınlara sembolik ziyarette bulunduklarını belirterek "Toplumda kadının rolü çok önemli. Bu bilinçle hareket ederek, kadının toplumun tüm kesimlerinde aktif olmasını, iş hayatının içinde olması gerektiğine inanıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle odamız üyesi iş kadınlarını ziyaret ederek bu anlamlı günde kendilerine destek olmayı istedik" ifadesini kullandı.

VATSO Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pınar Gülle ise Kendisine ilk kez bu anlamda odadan ziyaret gerçekleştirildiğini, bu anlamlı günden gerçekleştirilen ziyareti çok anlamlı bulduğunu bildirdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, VATSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Pınar Gülle ve Vangölü Turizm Ltd. Şti. Yöneticilerinden Roza Kartal'ı da ziyaret etti. VATSO Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karaduman yaptıkları ziyarette Kadın üyelerine çiçek demeti armağan etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Karaduman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title