Haberler

Vatandaşların Yerel Seçimlerden Beklentileri

Bursalı vatandaşlar, yaklaşan yerel seçimler öncesi görüşlerini dile getirdi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi heyecanlı bekleyiş sürüyor. Seçimlere kısa bir süre kala vatandaşlar da seçilecek belediye başkanından isteklerini dile getirdiler. Bazı vatandaşlar mevcut belediye başkanından memnuniyetini dile getirirken, bazıları da Bursa’nın problemlerinin daha çok ele alınmasını istedi. Mevcut belediye başkanından memnun olduğunu dile getiren Yusuf Altın, “Ondan seçildiği takdirde aynı başarılarını tekrarlamasını istiyorum. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı şuanda gayet başarılı çalışmalar yapıyor. Oyumu da ona vermeyi düşünüyorum. Seçildikten sonra Bursaspor’un stadyumunun biran önce bitmesini bekliyorum. Tren hatlarının daha da uzamasını istiyorum. Alt yapı anlamında da şehrimizin biraz daha gelişmesi gerekiyor” dedi.

Daha gelişmiş Bursa istediklerini ifade eden Mustafa Baygın, “Eksik olan projelerin tamamlanıp, Bursa’nın en güzel şekilde yönetilmesini istiyoruz. Belediyecilik olarak, alt yapı yetersizliği var. Gerektiği yerlerde yardımların yapılması gerekiyor. Sadece Ramazan’da yapılmaması gerekiyor” diye konuştu.

Büyükşehir belediyesinin bu dönemde tarihi esen restorasyonu yaptığını vurgulayan Yaşar Kesat, “Çalışmaları fena değildi. Bursa’nın güzelleşmesi ve sıkıntıları ile ilgilenmeleri gerekiyor. Bursa’da yol ve trafik sıkıntısı var. Su da ayrıca bir problem. Seçilecek belediye başkanının bunlarla mücadele etmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Emine Küçükbulak ise, metro hattının Mudanya’ya kadar uzamasını istedi.

Bursa’nın sıkıntılarından bahseden Murat Yetiş ise, “Trafik konusunda sıkıntılarımız var. Trafiğin çözülmesi gerekiyor. Şuanda diğer çalışmalar gayet iyi. Birde tramvaydan memnun değiliz. Daha teknolojik olması gerekiyor. Ama genel anlamda belediye başkanının çalışmalarından memnunum” şeklinde konuştu.

AHMET FARUK ÇABUK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Altın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title