Haberler

Vatandaşlardan 'Türk Dünyası Türkleri Konserine' Yoğun İlgi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ve Salih Zeki Anadolu Lisesi işbirliğinde düzenlenen ‘Türk Dünyası Türküleri’ konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ve Salih Zeki Anadolu Lisesi işbirliğinde düzenlenen 'Türk Dünyası Türküleri' konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde düzenlenen konser Odunpazarı Belediyesi ve Salih Zeki Anadolu Lisesi tarafından düzenlendi. Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi saz sanatçıları eşliğinde Türk Dünyasının birbirinden anlamlı türkülerini seslendiren öğrenciler, salondan tam not aldı. Konserde sahne alan halk oyunu ekibi ise sergilediği muhteşem performansla izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Etkinliğe, Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman, Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Güneş, Salih Zeki Anadolu Lisesi Müdürü Canan Madenoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title