Haberler

Vatandaşlardan İha'nın '15 Temmuz'a Tanıklık' Sergisine Yoğun İlgi

İhlas Haber Ajansı (İHA) objektiflerine 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşananların yansıdığı fotoğraf kareleri Diyarbakır’da sergilendi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) objektiflerine 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşananların yansıdığı fotoğraf kareleri Diyarbakır'da sergilendi. Sergiye Diyarbakırlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda bulunan salonda düzenlenen etkinliğe, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Haber Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş, İHA İdari İşler Koordinatörü Bilal Koç, İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdülkerim Kantarcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Özel, Çermik Belediye Başkanı Şehmuz Karamehmetoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA muhabirlerinin 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde çektiği en güzel 65 karenin bulunduğu sergiye Diyarbakırlılar da yoğun ilgi gösterdi. AK parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, fotoğraf sergisi için İHA'ya teşekkür ettiğini söyledi. Akar, "O gün alçak FETÖ darbe teşebbüsünü bütün çıplaklığıyla, yanlığı ile fotoğraflamış İHA'daki başarılı fotoğrafçı arkadaşlar. Bugün, bir sene sonra burada tekrar o günü hatırladık. İHA'ya bu hassasiyeti için çok teşekkür ediyorum. Neticede alçak darbe girişimini bizden sonraki nesillere de aktarmamız öğretmemiz lazım ki bir daha kimse buna teşebbüs etmesin. Bir milletin nasıl şanlı bir şekilde ayağa kalktığını tanklara, toplara, uçaklara karşı direndiğini ve demokrasiye nasıl sahip çıktığını, milli iradeye nasıl sahip çıktığını bu coğrafyanın işgal hareketine karşı göğsünü nasıl siper ettiğini yarın ki nesillerin de bilmesi lazım. Bu anlamda sergi çok önemlidir, çok duygulandım, hep beraber bir sene öncesine gittik. İnşallah Allah bir daha bu milleti 15 Temmuz direnişi gibi bir direnişe mecbur bırakmasın" dedi.

Fatma Öztürk Aydın isimli vatandaş ise, serginin çok mutluluk verici bir etkinlik olduğunu söyledi. Aydın, "İhlas Haber Ajansı'na bu etkinliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Böyle bir sergide buluşmak, bir araya gelmek, bunları tekrar tekrar hatırlamak çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Mukaddes Evsen de başta İHA Genel Müdürü Hamit Arvas olmak üzere etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirterek, "Çok anlamlı bir sergi, ben izlerken gözlerim doldu, o geceyi yeniden yaşar gibi oldum" ifadelerinde bulundu.

İHA tarafından Sümerpark'ta açılan 15 Temmuz'a tanıklık sergisi 10 gün açık kalacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Yenişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title