Haberler

Vatandaşlardan İha'nın '15 Temmuz'a Tanıklık' Sergisine Yoğun İlgi

Vatandaşlardan İHA'nın '15 Temmuz'a tanıklık' sergisine yoğun ilgiDİYARBAKIR - İhlas Haber Ajansı objektiflerine 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşananların yansıdığı fotoğraf kareleri Diyarbakır'da sergilendi.

Vatandaşlardan İHA'nın '15 Temmuz'a tanıklık' sergisine yoğun ilgi

DİYARBAKIR - İhlas Haber Ajansı objektiflerine 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşananların yansıdığı fotoğraf kareleri Diyarbakır'da sergilendi. Sergiye Diyarbakırlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda bulunan salonda düzenlenen etkinliğe, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Haber Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş, İHA İdari İşler Koordinatörü Bilal Koç, İlke Haber Ajansı Genel Müdürü Mahmut İrtem, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdülkerim Kantarcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Özel, Çermik Belediye Başkanı Şehmuz Karamehmetoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA muhabirlerinin 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde çektiği en güzel 65 karenin bulunduğu sergiye Diyarbakırlılar da yoğun ilgi gösterdi. AK parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, fotoğraf sergisi için İHA'ya teşekkür ettiğini söyledi. Akar, "O gün alçak FETÖ darbe teşebbüsünü bütün çıplaklığıyla, yanlığı ile fotoğraflamış İHA'daki başarılı fotoğrafçı arkadaşlar. Bugün, bir sene sonra burada tekrar o günü hatırladık. İHA'ya bu hassasiyeti için çok teşekkür ediyorum. Neticede alçak darbe girişimini bizden sonraki nesillere de aktarmamız öğretmemiz lazım ki bir daha kimse buna teşebbüs etmesin. Bir milletin nasıl şanlı bir şekilde ayağa kalktığını tanklara, toplara, uçaklara karşı direndiğini ve demokrasiye nasıl sahip çıktığını, milli iradeye nasıl sahip çıktığını bu coğrafyanın işgal hareketine karşı göğsünü nasıl siper ettiğini yarın ki nesillerin de bilmesi lazım. Bu anlamda sergi çok önemlidir, çok duygulandım, hep beraber bir sene öncesine gittik. İnşallah Allah bir daha bu milleti 15 Temmuz direnişi gibi bir direnişe mecbur bırakmasın" dedi.

Fatma Öztürk Aydın isimli vatandaş ise, serginin çok mutluluk verici bir etkinlik olduğunu söyledi. Aydın, "İhlas Haber Ajansı'na bu etkinliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Böyle bir sergide buluşmak, bir araya gelmek, bunları tekrar tekrar hatırlamak çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Mukaddes Evsen de, başta İHA Genel Müdürü Hamit Arvas olmak üzere etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirterek, "Çok anlamlı bir sergi, ben izlerken gözlerim doldu, o geceyi yeniden yaşar gibi oldum" ifadelerinde bulundu.

İHA tarafından Sümerpark'ta açılan 15 Temmuza tanıklık sergisi 10 gün açık kalacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Yenişehir Ak Parti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title