Haberler

Vatandaşlar, Yağmur Sarıoğlu'nu Polise Şikayet Etti

Güncelleme:

Lamborghini ile 270 km hız yapan Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, bazı vatandaşlar tarafından polise şikayet edildi.

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, internet fenomeni arkadaşı Kerimcan Durmaz ile birlikte Lamborghini'de 270 km hız yapmıştı. Kerimcan Durmaz'ın snapchat'ten paylaştığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

"YAĞMUR KORKUYORUM"

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu otobanda yaptığı hız denemesiyle gündeme geldi. Yakın arkadaşı olan internet fenomeni Kerimcan Durmaz ile birlikte Çeşme- İzmir otobanına çıkan Sarıoğlu, Lamborghini otomobiyle tam 270 kilometre hıza ulaştı. Yağmur Sarıoğlu'nun hız denemesini Snapchat'ten yayınlayan Kerimcan Durmaz'ın "Yağmur korkuyorum" çığlıkları sosyal medyada geniş yankı bulmuştu.

ŞİKAYET EDİLDİ

Bu görüntüler üzerine bazı vatandaş, Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden Yağmur Sarıoğlu'nu polise şikayet etti. Vatandaşlardan biri şikayet açıklamasında "İzmir Çeşme otobanında Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nun, saatte 270 km ile hız sınırı 2 katından fazla aşması üzerine gereken cezai işlemin yapılmasını arz ederim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabri Sarıoğlu İzmir Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

BABACANMobil-IOS:

Biz akşama kadar eve nasıl ekmek götürecegiz diye düşünüp bir sürü adama boyun eyelim sen de lüks arabalarla gez dolaş ne güzel dünya be

24
0
yanıtYanıtla
fatihli:

Sabri kardesim eşinin ne işi var başkalarıyla?

23
0
yanıtYanıtla
BERDAN:

Allah ıslah etsin. Evli barklı kadınsın, elin topuyla tek başına arabada neyin fantezisini yapıyorsun

21
1
yanıtYanıtla
Fatih:

sonradan görmeler ne olacak, bir insana bu kadar paraya emek harcamadan ulaşırsa böyle densizlikler yapar işte

17
1
yanıtYanıtla
Duran 58:

Geçtiğimiz günlerde ismi önemli değil ünlü birisinin oğlu trafik kazası sonucu polisi şehit etmişti ! trafikte kurallara uyan masum insanlara böyleleri yüzünden acı yaşatma yarabbii.

18
0
yanıtYanıtla
paparazziyi severiz yaşasın akp:

sabri eşinin kolunu tutan ördeğe dikkat et caner gibi olma.

18
0
yanıtYanıtla
Saban:

Senin hizina ancak ben yetisebilirim baskasi yetisemez guzelim

15
1
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

bu sabrinin ne kadar geniş bir midesi varmış. karısının başka adamla gezmesine razı olduğuna göre mezhebide gayet geniş.

16
0
yanıtYanıtla
xxx:

yatmışmıdır acaba bunlar çeşmede. yok canım yapmazlar öyle şey!

9
2
yanıtYanıtla
sabri:

la sizene elalemin parasından laaa hepiniz konuşuyonuz boş ne değişik insanlarınız çekemeyen şikayet ediyor daha çok edersiniz ;)

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title