Haberler

Vatandaşlar Kapalı Yollarını Kendileri Açtı

Vatandaşlar, kapalı yolun açılması için çalışma başlattı Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bir grup vatandaş, Şiran-İkisu yolunun kardan dolayı kapalı olan Tersun Dağı mevkisinde yol açma çalışması yaptı.

Vatandaşlar, kapalı yolun açılması için çalışma başlattı Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bir grup vatandaş, Şiran-İkisu yolunun kardan dolayı kapalı olan Tersun Dağı mevkisinde yol açma çalışması yaptı.Şiran ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlar, kar nedeniyle yaklaşık bir ay öncekapanan Şiran-İkisu yolu Tersun Dağı mevkisindeki köylerine ulaşmakta sıkıntı çektikleri gerekçesiyle aralarında para toplayarak traktör kiraladı.Köylerine ulaşmak için daha uzun güzergahları kullanmak zorunda kaldıklarını savunan vatandaşlar, söz konusu yolda kar temizleme çalışması başlattı.Yolu açmak için toplanan vatandaşlardan Selçuk Yıldız, yolun açılması için yetkililere başvurduklarını belirterek, "36 gündür açılmayan 8 kilometrelik yolun üçte birini, aramızda topladığımız parayla traktör kiralayıp mazotunu koyarak açtık. Elimizden geldiğince 1-2 gün daha çalışarak yolu açmaya devam edeceğiz" dedi.Zeki Yıldız ise Karayolları ve ilgili birimleri defalarca arayarak yolun açılmasını istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Bu yolumuz neden kapalı dursun, neden biz Gümüşhane'ye Kelkit'ten dolaşıp 160 kilometre yol gidelim. Bu yol açılmazsa Tersun Dağı geçidinin İkisu tarafında bulunan Kocadal köyüne ulaşmak için 35 yerine 160 kilometre, Gümüşhane'ye gitmek içinde 40 kilometre daha fazla yol gidiliyor. Bu yolun açık olması herkese fayda sağlıyor. Hastamız ya da cenazemiz olsa 30 kilometrelik yolu 5 katına çıkarıp öyle ulaşımımızı sağlıyoruz." -

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhane Şiran Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

ŞiranlımobilWeb@haberler.com:

Bu devlet binlerce km yol yaptıda 40 km yolumu açamıyor bu işte başka birşeyvar belediyenin dozerini isteseniz herhalde başkan sizleri kurmazsın kendinizce politik yapmayınız siz vatandaşlar birgurup politik işlere karışmayınız başınızda vekilleriniz var onlara derdimizi anlayın onlar gereken işleri yapar hepinize kolay gelsin

1
4
yanıtYanıtla
zimonlum@m.m:

Bırakın şov yapmayı bu güne kadar Siz mi açtınız.....

yanıt0
yanıt0
öz zimonlu:

kimse şov yapmıyor devlete vergiyse bizde hizmetse bizde magdur yine bizde olması gereken bumu diye iktidara sorarız

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title