Haberler

Vatandaşlar Boğaziçi Köprüsü'nü Yürüyerek Geçti

Güncelleme:

Boğaziçi Köprüsü'nde büyük çaplı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası trafik felç olurken, vatandaşlar köprüyü yürüyerek geçti.

Sabah saatlerinde Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakasından Avrupa'ya geçişte meydana gelen kaza trafiği felç etti.

Sabah saatlerinde bir servis minibüsü, Çağlayan mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

VATANDAŞ YOLUNA YÜRÜYEREK DEVAM ETTİ

Yaralananın olmadığı belirtilen kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanması sonucu Asya yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyen bazı vatandaşlar, Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüslerden inerek yollarına yürüyerek devam etti.

Köprü üzerinde yürüyenler sosyal medyada aşağıdaki fotoğrafları paylaştı.

(Trafiği fırsat bilip köprünün keyfini çıkaranlar da oldu.)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çağlayan Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

Hassanhasan.uyar@clubsporium.com.tr:

Haberin 3. köprüyle ne ilgisi var anlamıyorum yada RTE yle :) Eğer eğitim seviyeni yükseltirsen kaza olmaz trafik olmaz bilinçli ve saygılı araç kullanır kazaya sebebiyet vermezsin trafikte olmaz 3. köprüye de ihtiyacın olmaz. 3. köprü bu soruna çaremi bilemiyorum! ama bu gidişle nefes alacak yerimiz kalmayacak. Belgrad ormanlarındaki 3. köprü yapılmadan önceki ağaç sayısı yaklaşık 1.600.000 taneydi köprü çalışmasına başladıktan sonra 675.000 tane ağaç kesildi. Hala kesilmeye de devam ediyor. 2. köprü yapılırken de aynı şeyler başımıza geldi. Yol yapacağımıza bilinçli toplum olsak bunların hiçbiri başımıza gelmez.

46
6
yanıtYanıtla
caner safakcanersafak@hotmail.de:

RTE nin yüzünden bu Insanlar yürüyor suclou o !

22
27
yanıtYanıtla
canercanersafak@hotmail.de:

Ülkücü fifi sendenmi ögrenecegim Ironin ne oldugunu Haddini bil sana kemik atan oldumu burda ?

yanıt0
yanıt0
polatensarpolat2008@hotmail.com:

birileri hala ucuncu kopruye Karsi ciksin

26
5
yanıtYanıtla
muzisyen34muzisyen.sair@hotmail.com:

Boğaz Köprüsünden yürüyerek gidiyorlar... bu her zaman herkese nasip olmaz... offf yaaa... keşke ben de orda olsaydımm.... ne dehşet manzara vardır, ne dehşet fotoğraflar çekilir orda....

24
4
yanıtYanıtla
censoredixnerj@msn.com:

Arkadas trafik kazasi olmus o yuzden trafik felc olmus bunu bile basbakan a ve istanbul belediye baskanina baglayan zihniyet acaba neyin pesindesiniz ya da neyin kafasini yasiyorsunuz cok merak ediyorum :)

15
13
yanıtYanıtla
trafikciamcakalp__16@hotmail.com:

sorumluluğa sana mı yıkalım o zaman kaza olsa trafik var olmasa da. yağmur yağsa da var yağmasa da. hafta sonu olsa trafik var olmasa da. bu kadar hassas bir trafik başka nerede var.

yanıt0
yanıt0
FUNNYgalipsev@hotmail.com:

ÇOK İLGİSİ VAR..! Istanbulu, yaşanmayacak kadar kalabalıklaştıranlar onlar, RANT gözlerini kör etti.. Imara aykırı yüzlerce KULE onların açgözlülüğünün eseri.. Bu kötü yönetim onların eseri...!!! Otrada öğünebileceğin bir şey yok yani..

yanıt0
yanıt0
fbcrysis2_erzurum@hotmail.com:

Başbakan bu ülkede hala oy alabiliyorsa buda senin gibi düşünenler sayesinde sanki ne özelliği var bu Erdoğanın sadece huzursuzluk, umutsuzluk vermekten başka...

yanıt0
yanıt0
beyin bedavafiltresizbeyin@gmail.com:

sansürlü beyin zihniyeti bi kaç cümle yazmış :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title