Haberler

Vatandaşın Toprak Yol Çilesi Sona Eriyor

Alaşehir’de Azıtepe Mahallesi ile Kestanederesi Mahallesini birbirine bağlayan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı.

Alaşehir'de Azıtepe Mahallesi ile Kestanederesi Mahallesini birbirine bağlayan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Her yağmurda ulaşımın imkansız hale geldiği ve çamur deryasına dönen 6 kilometrelik yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışması başlatıldı.

İl genelinde dev asfalt hamlesi başlatan ve uzun yıllardır asfalt atılmayan yolları yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de Azıtepe Mahallesi ile Kestanederesi Mahallesini birbirine bağlayan yolda da asfalt çalışması gerçekleştiriyor. İl genelinde olduğu gibi Alaşehir'de de asfaltlanmamış yol bırakmamak için çalıştıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde Manisa'nın 17 ilçesinde kötü durumda olan yollarda yama bakım ve asfalt çalışmalarıyla kaliteyi arttırıyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemizde de 2016 yılı asfalt program dahilinde 80 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdik. Tabi bu rakam sürekli de artıyor" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan dev asfalt hamlesiyle, Azıtepe ve Kestanederesi Mahallesi sakinlerinin de yıllardır özlem duyduğu hizmete kavuştuklarına dikkat çeken Gençoğlu, "Alaşehir'de Azıtepe Mahallesi ile Kestanederesi Mahallesinin birbirine bağlayan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak neşter vuruyoruz. Her yağmurda çamur deryasına dönen 6 kilometrelik yolda başlattığımız asfalt çalışmasıyla birlikte vatandaşlarımız özlem duyduğu hizmete kavuştu" dedi.

"Toprak yolda ömrümüz geçti"

Yapılan asfalt çalışmasının bölge sakinleri için önemine değinen Kestanederesi Mahalle Muhtarı Hamza Balaban ise,"2 dönemdir mahalle muhtarıyım. Bunca yıldır toprak yolda ömrümüz geçti. Mahallemizde yol olmadığından dolayı nüfusumuz da azaldı. Bunun yanı sıra yollar çamur olduğu için de taşımalı eğitim de yapılamıyordu. Bu anlamda başlatılan çalışma mahalle sakinlerimiz tarafından sevinçle karşılandı. Bu yolun yapılmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve Alaşehir Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban'a teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title