Haberler

Vatandaşın Derdi "Trafik"

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik(TDP) Şube Müdürlüğü vatandaşlar ile toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik(TDP) Şube Müdürlüğü vatandaşlar ile toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

Ordu Düz Mahalle'deki esnaf ve vatandaşlar ile düzenlenen toplantıya Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mehmet Öztürk, Asayiş Şube Ekipler Amiri Adem Gül, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün organize ettiği projeli çalışma kapsamında Düz Mahalle'de sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek, polis vatandaş iş birliğini geliştirmek adına düzenlenen toplantıda vatandaşlar, en fazla trafik konusunda şikayette bulundu.

Mahalle sakinleri Sırrıpaşa Caddesi'nde alkollü vatandaşların sürekli çevredeki müşteri ve vatandaşlara rahatsızlık verdiklerini, kavgaların artığını, trafiğe kapalı olan bu caddede vatandaşların köpeklerini gezdirerek rahatsızlık verdiklerini sıraladılar.

Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, trafik sorununun çevre yolunun bitirilmesinin ardından rahatlayacağını söyledi.

Alper Bostancı, vatandaşlara yaptığı konuşmada, "Mahallenize oransal olarak önem veriliyor. Yoğunluktan da kaynaklı şuanda bu mahallede 3 MOBESE var. Mutlaka çoğalması gerekiyor. Bu biraz proje birazda maddi iştir. Kameranın alabileceği noktalara konulması gerekiyor. Daha da yaygınlaştırılması bizim düşüncemiz. Cadde çok dar olduğundan kameranın görüş açısı istediğimiz düzeyde olamıyor. Mutlaka bu sayı trafik ve asayiş yönünden artırılacak. MOBESE artırıldığında kavgalar daha çabuk görülür önlenir, sizlerin ihbarına gerek kalmadan görerek daha çabuk müdahale edilir. Bunun için lazım. Trafik konusunda ki sıkıntı alternatif yollarımızın olmamasıdır. Çevre yolunun bitmesini bekleyeceğiz. Emniyet Müdürümüzün güzel bir lafı var. Edirne'den sınırdan gelip Gürcistan'a mal götüren adamda siz gibi işinden çıkıp evine giden insanla aynı yolu kullanıyor. İmkansızlıklar bunlar. Çevre yolu bitince kamyonlar, büyük tonajlı araçlar şehir dışına çıktığı zaman nispeten bu sorunda çözülecektir" şeklinde konuştu.

Öte yandan polisler vatandaşların sorunlarını not aldılar. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyit Torun Adem Gül Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title