Haberler

Vatandaş Şahinbey'i Daha Yakından Tanıyor

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları, her gün iki otobüsle Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları ve projeleri gezdiriyor.

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları, her gün iki otobüsle Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları ve projeleri gezdiriyor.

Yurt dışından, yurt içinden Şahinbey'e gelen ve Şahinbey bölgesinde yaşayan vatandaşları Şahinbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü iki otobüsle gezdirerek Şahinbey Belediyesinin yapmış olduğu projeleri tanıtıyor.

Şahinbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak yaptığı ilçe gezisinde 40 ve 60 kişilik gruplar oluşturularak sabah saat 09.00'dan 16.00'ya kadar ziyaretçileri belediyenin tahsis ettiği otobüslerle rehberler eşliğinde gezdirerek Şahinbey'i tanıtıyor.

Gaziantep Savaş Müzesi, Akkent, Şahinbey Parkı, Şelale Park, Şahinbey Köy Pazarı, Yeşilvadi, Mavikent, Şehreküstü Konakları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Çamlıca Konutları, Kentsel Dönüşüm Alanları, Evlilik Okulu, İslam Bilim Tarihi Müzesi gibi projeleri gezerek yerinde gören vatandaşlar bildikleri mekanları daha yakından inceleme fırsatı buluyor.

"GÖRMEDİĞİMİZ YERLERİ GÖRDÜK"

Şehir turuna katılan vatandaşlar böyle bir uygulamadan memnun olduklarını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na böyle bir uygulama başlattığı için teşekkür ediyoruz. Bu geziyle kendisinin yapmış olduğu hizmetleri ve projeleri daha yakından görme imkanına sahip olduk. Gaziantepli olmamıza rağmen şehrimizdeki birçok şeyden haberdar olmadığımız değerlerden haberdar olduk" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title