Haberler

Vatan Şaşmaz, Çağla ve Alişan'a Meydan Okudu

Güncelleme:

Bir magazin programında sorulan, ''Tekrar sabah programı yapmayı düşünür müsünüz?'' sorusuna Şaşmaz, "Çağla ve Alişan'a yazık olur." yanıtını verdi.

Bir magazin programına katılan başarılı sunucu Vatan Şaşmaz, sabah programı yapma konusunda Çağla Şıkel ve Alişan'a meydan okudu.

"KÖTÜLÜK YAPANLARA HEP SUSTUM"

Kendisiyle alakalı samimi açıklamalarda bulunan Şaşmaz, ''Survivor'a gitmek ister misin?'' sorusu üzerine; ''Orada psikolojik bir savaş var ve ben onu kaldıramam. Ayrıca ben her zaman bana kötülük yapan insanlara karşı susmayı bildim. Şahsıma küfredenlere bile hiçbir şey söylemiyorum. Kötülük yapacak, kötü söz söyleyecek bir yapım yok'' açıklamasında bulundu.

"ÇAĞLA VE ALİŞAN'A YAZIK OLUR"

Başarılı sunucu Vatan Şaşmaz, ''Tekrar sabah programı yapmayı düşünür müsünüz?'' sorusu üzerine, ''Melike (Öcalan) ve bana sürekli teklifler geliyor, her yerde bununla karşılaşıyorum ama tekrar başlarsam Çağla Şikel ve Alişan'a yazık olur'' diyerek konuya esprili bir şekilde açıklık getirdi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Vatan Şaşmaz Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

ordamisin:

vaaay bu nerdeyidi gorukmuyordu hele diyom ekranda bir maymun eksikdi sende gel

13
4
yanıtYanıtla
Selam:

Belediyenin metrobüs reklamında , hayrettin seni iyi dalga konusu yaptı.

7
2
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Gıt bal reklamlarında oyna

5
0
yanıtYanıtla
dilek k.:

HİÇTE TUTULAN BİRİ DEĞİLDİ REKLAMA HAVAYA BAK!'' İTİCİ OLMUŞ BU LAFLAR

5
0
yanıtYanıtla
Türk:

maske gibi suratı var ya la :)

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın halillll:

121. İman etmeyenlere de ki: ''Elinizden geleni yapın, biz de yapacağız. '' 122. ''Bekleyin, biz de bekleyeceğiz. '' 123. Göklerin ve yerin gaybını bilmek Allah''a mahsustur. Bütün işler ona döndürülür. Öyle ise ona kulluk et ve ona tevekkül et. Rabbin yaptıklarınızdan habersiz değildir.

0
1
yanıtYanıtla
SAMİMİ BİR ADAM.:

Yahu arkadaş şu adamın egosuna hastayım ya. Bunun yıllardır kimsenin anlayamadığı ve çözemediği bir egosu, bir kibiri var ki anlatamam. Yıllar önce Çocuklar Duymasında oynarken berbat ötesi bir oyunculuğu olmasına rağmen, ben iyi bir oyuncuyum tarzında açıklamalar yapardı, çıldırırdım. Sabah Şekerlerinde ''''Bugün her zaman ki gibi yakışıklıyım'''' dilan derdi çıldırırdım. Şimdide yok Çağla''ya Alişan''a yazık olur. Çağla''ya yazık olsun kardeşim ona lafım yok çünkü Çağla''yı hiç sevmem, inanılmaz gıcık kaptığım bi tip. Ama dediğim gibi bu adamın şizofrenik ve dengesiz bir egosu var. Normal bir egoya ve bünyeye sahip değil. Allah akıl fikir versin ne diyeyim :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title