Haberler

Vatan Partisi'nden Menderes'te Kirlilik Eylemi

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde Vatan Partisi, Büyük Menderes Nehri'ndeki kirlenmeye dikkat çekmek ve kirliliğin önlenmesi için parti olarak geliştirdikleri projeyi açıklamak için eylem yaptı.

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde Vatan Partisi, Büyük Menderes Nehri'ndeki kirlenmeye dikkat çekmek ve kirliliğin önlenmesi için parti olarak geliştirdikleri projeyi açıklamak için eylem yaptı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Hasan Korkmazcan ile Hasan Atilla Uğur ile Aydın ve Denizli milletvekillerinin de katıldığı eylemde yaklaşık 300 kişi Sarayköy'de yürüdü, Menderes Nehri'nin kenarında açıklama yaptı.

Vatan Partisi, Büyük Menderes Nehri'ndeki kirliliğe dikkat çekmek için Geleceğimiz İçin Menderes Havzası Buluşması eylemi düzenledi. Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili adayı Hasan Korkmazcan, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Adayı Hasan Atilla Uğur'un yanı sıra Aydın ve Denizli milletvekili adayları ile yaklaşık 300 partili Sarayköy İlçe Merkezi'nde toplandı. Parti ve Türk Bayrakları'yla Belediye Meydanı'na kadar yürüyen partililer "Büyük Menderes kirletilemez", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" ve Menderes Havzası vatandır. Kirletilemez" sloganları attı. Belediye Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletkvekili adayı Hasan Korkmazcan, Büyük Menderes nehri ve havzasının yıllardır süregelen ihmaller sonucu kirlendiğini belirterek, "Bu kirlilik sadece kimyasal evsel atıkların kirliliği değildir, bu rant düşkünlüğünün açgözlülüğün kirlettiği bir ülkenin pırıl pırıl ırmaklarının geldiği resimdir. Menderes ırmağına bakarak Türkiye'nin ne kadar kötü yönetildiğini görebilirsiniz. Bugün ise açgözlülük, rant düştünlüğü Menderes'in sadece suyunu değil toprağını, havasını ve iklimini zehirlemiştir. Bu zehirlenmeye bugün dur diyoruz" dedi.

Korkmazcan, sanayi ve şehir atıklarının arıtılmadan Menderes'e verilmesi sonucu arazilerin çoraklaştığını, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Denizli'ye arıtma tesisi yapılmadığını, Sarayköy Tekkehamamlar Termal Sağlık Turizmi Bölgesi'nin iptal edilerek çiftçilerin haklarının çiğnendiğini ve bölgenin plansız enerji yatırımlarının çevreyi tahrip etmesine sessiz kalındığını belirtti. Parti olarak havzada bütüncül koruma, geliştirme ve kirliliğin önlenmesi projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur ise Büyük Menderes'i kirletenlerden hesap soracaklarını söyledi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Menderes Nehri Hasan Korkmazcan Sarayköy Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

H.Reşit Akçaylı:

Esas CHP ve MHP''ye verilen oylar boşa gidiyor. CHP ve MHP''ye verilen her oy mafya-tarikat-glâdyo sistemini besliyor. Şu an bu sistemi yıkacak tek kuvvet Vatan Partisi olarak gözükmektedir. Türkiye, Vatan Partisi öncülüğünde yeni bir kurtuluş savaşı verecektir. Vatan Partisi, Silivri duvarlarını yıktığı gibi seçim duvarlarını da yıkıp iktidar yürüyüşünü başlatacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title