Haberler

Vatan Partisi Adayı Hasan Atilla Uğur'un Konvoyuna Saldırı (2)

Saldırı KINANDI Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, Bozdoğan'da, Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur'a yönelik saldırıyı kınadı.

Saldırı KINANDI

Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, Bozdoğan'da, Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur'a yönelik saldırıyı kınadı. Bolluk yaptığı yazılı açıklamada, saldırının iddia edildiği gibi bir Roman vatandaşına çarpmalarının ardından olmadığını belirterek, "Bunu bahane ettiler. 20 kişilik bölücü grup, önce 'Sen Apo'yu mu sorguladın', 'Vatanını s...... Sen ajan mısın?' diyerek, sözlü sataşmada bulundu. Ardından ellerinde balta, bıçak ve sopalar olan grup, saldırıya geçti. Emniyet birimlerinin seçim bürosuna 200 metre mesafede olmalarına rağmen olay yerine 45 dakika sonra gelmeleri de dikkat çekti" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili adayı emekli kıdemli Albay Uğur'un 1999 yılında İmralı'da Abdullah Öcalan'ı sorguladığını da hatırlatan Bolluk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sorgu görüntüleri kamuoyuna açıklanmıştı. Abdullah Öcalan'ın milletvekili adayımız Uğur karşısındaki hali, PKK'da büyük etki yarattı. Milletvekili adayımız Emekli Kıdemli Albay Hasan Atilla Uğur'a yapılan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Partimiz, Aydın'da seçim çalışmalarına devam etmekte olup, bu saldırıyı yapanlara karşı gerekli yasal işlemlere başlamıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Atilla Uğur Abdullah Öcalan Bozdoğan Aydın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

yalan söylemeyin karloslar. . . sizler o cocugun parti arabanızla kolundan çarpıp sonra özür dilememeniz üzerine tantana çıktı ve siz onlara karşılık vererek her ikili arasında tatsız olay yasandı. . . . ben iddialı konuşuyorum hadi elinizde bu slogonu yapıldıgına dair belgeleriniz varsa o roman halkını şuçlayın. . . ben bozdogan halkı olarak bu dediklerimin arkasındayım sizler seçim öncesi rant peşindesiniz . . . bizlerin tek slogonu vardır !tek bayrak tek millet!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title