Haberler

Varto'da 'Teog Sınavı ve Sınavlara Hazırlık' Semineri

Muş’un Varto ilçesindeki Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü tarafından ‘TEOG Sınavı ve Sınavlara Hazırlık’ semineri düzenlendi.

Muş'un Varto ilçesindeki Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü tarafından 'TEOG Sınavı ve Sınavlara Hazırlık' semineri düzenlendi.

Atatürk Ortaokulu rehber öğretmeni Cansel Şahin tarafından 'Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı ve Sınavlara Hazırlık' kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda öğrenci velilerine bir seminer verdi. Okul Müdürü Remzi Tepe, "Okulumuz rehber öğretmeni Cansel Şahin tarafından 7 ve 8. sınıf öğrenci velilerine yönelik olarak TEOG sınavları ve sınavlara hazırlık, okul ve sınav başarısında ailenin rolü ve öğrencilerin gelişim dönemi özellikleri ve ebeveyn ile iletişim konularında sunum yaptı. Çocuklarımızın bir parçası olmak isteyen öğrenci velilerimiz bu konuda bilgilendirildiler. Bu konuda emeği geçen rehber öğretmenimize ve velilere teşekkür ederim" dedi.

Sinevizyon gösterimi sonunda velilerin sordukları sorulara verilen cevaplarla seminer sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Varto Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title