Haberler

Varto'da Muhtarlık İçin Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Muş'un Varto ilçesine bağlı Onpınar köyünde muhtarlık seçiminden kaynaklı çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Muş'un Varto ilçesine bağlı Onpınar köyünde muhtarlık seçiminden kaynaklı husumetten dolayı köyde boş bir evin kundaklanması üzerine cemevinde barış görüşmeleri yapıldı. Bu esnada, tartışma sonucunda Ali Ekber K. adlı şahsın pompalı tüfekle ateş etmesi üzerine Mahmut Güney (65) olay yerinde yaşamını yitirirken, Zübeyde Gören, Talip Erdoğan, Oktay Gören ve Cesur Gören ise yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ambulanslarla Varto Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Varto Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Uluyolersinuluyol@yahoo.de:

O yanan boş evin bizim dedelerimizin yatıği bir Ocakdı ! Ve o evin yüz sahibi vardır ! Hiç bir zaman boş değildir ! Bizim ahi kimseye kalmaz Herzam tarihde gostetirmisdirki dedelerimize yapan hakaret cezasis kalmaz! Ve cezazis bırakmayız ! Bunu yapanlar karşında bir yaşlı adam görür ama o adamın arkasında kaç adam olduğunu farkında değil ! O insanlara sesleniyorum sizi Allah kurtasin ! Biz size yetişmeden !

11
1
yanıtYanıtla
VALAR MORGHULİSazizziza@hotmail.com:

geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title