Haberler

Varto'da Resim Sergisi

Muş'un Varto ilçesindeki Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinin bir yıl boyunca hem ders esnasında hem de ders dışında hazırladığı materyaller, açılan sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Resim ve görsel sanatlar sergisinin açılışını yapan Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Sergide yer alan çalışmaların tamamının öğrenciler tarafından yapıldığını belirten Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Semra Özdemir, "Yaşanan malzeme sıkıntısına rağmen güzel çalışmalar ortaya çıkarılmıştır. Eğer malzeme bakımından öğrencilerimiz daha iyi imkan bulmuş olsalardı eminim ki çok daha güzel işler ortaya koyacaklardı. Akademik seviyede güzel işler çıktı. Ben öğrencilerimle gurur duyuyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. İlerde bu çocukların çok faydalı icatlar yapacağına inanıyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hürriyet Varto Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title