Haberler

Varto da Kasaplar Denetlendi

Muş’un Varto Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle ilçede bulunan kasap ve manavlara denetim yaptıVarto Belediye Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların kaliteli ve hijyen et yiyebilmeleri için kasapları ve manavları denetledi.

Muş'un Varto Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle ilçede bulunan kasap ve manavlara denetim yaptı

Varto Belediye Zabıta Amirliği ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların kaliteli ve hijyen et yiyebilmeleri için kasapları ve manavları denetledi. Denetim sırasında hijyen, iş yeri ruhsatlarının asılıp asılmadığı, etlerin mühürlü olup olmadığı ve sattıkları mallarda fiyat etiketlerinin olup olmadığı, uygun olarak yapılıp yapılmadığı kontrol edilerek uyumlu şekilde bulunmayan iş yeri sahiplerini uyardılar. Konuyla ilgili olarak Varto Belediyesi Zabıta Amirliğinde görevli zabıta memuru Abdulbaki Sinanoğlu, "Varto Belediyesi Zabıta Amirliği olarak denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bizim ilçemizde bulunan iş yerlerinde işletme açılış ruhsatı ile pazar tatil ruhsatlarının olup olmadığını kasaplarda mühürsüz ve kaçak etlerin olup olmadığını manavlarda etiket usulünün uygulanıp uygulanmadığını, iş yerlerinin hijyenik olup olmadığını kontrol ettik. Gerçekten bazı iş yerlerinin hijyen olduğunu gördük. Uygun bulunmayan iş yeri sahiplerini de ilk kez uyardık. İş yeri sahiplerine gerekli titizliğin gösterilmesini ve işlerinden başarıların sağlanmasını dilerim" dedi.

Emin Sever isimli kasap ise, "Varto Belediyesi Zabıta Amirliğinin kasabımıza yaptığı denetimde her hangi bir eksiklik görmedi. Kendilerine bu konuda teşekkür ederiz"dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Varto Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title