Haberler

Vartaş Elazığspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 1461 Trabzon galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada bu hafta futbolcuların kendisine hediye verdiğini ifade etti.

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 1461 Trabzon galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada bu hafta futbolcuların kendisine hediye verdiğini ifade etti.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Vartaş Elazığspor'un 2-0 galip geldiği 1461 Trabzon karşılaşmasın ardından her iki takımın teknik direktörü de açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "İyi bir başlangıç. Oyuncularım bizlere güzel bir ödül verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Elazığspor iyi bir takım. Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bugün iyi oynadık. Koşan mücadele eden, deplasmanda daha fazla puan toplayan bir takıma karşı oynadık. Çok fazla da pozisyon vermedik. Bir tane pozisyon verdik ama bizim yakaladığımız en az 4-5 tane gol pozisyonlarımız vardı" dedi.

Takımın öz güveni yerine geldikçe daha iyi olacağına vurgu yapan Üzülmez, "Elazığspor'u istedikleri hedefe ulaştırmak için elimizden gelen gayret neyse onu her zaman yaptık ve bundan sonra da yapacağız. Önemli olan burada herkesin Elazığspor'a destek vermesidir. Ben geldiğim dönemde açıkçası biraz o birlik beraberlikten uzak bir kent gördüm. Takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. İyi oyuncu gurubu var. İstekliler ve karakterli oyunculara sahibim. Ortaya koyduğu mücadelelerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

EKSİK YÖNLERİMİZ VARDI

Futbolda bir maç kazanıldığı zaman şampiyon olunmadığının altını çizen Üzülmez, "Bir maç kaybettiğiniz zaman da kimse sizden şampiyonluğu alamaz. Biz bugün kazandık. Oyun içerisinde eksiklerimiz var. Önümüzdeki dönemde tabi ki bunlarla ilgili çalışmalarımız yapacağız. Ama şunu belirtmek lazım ki, bu lig herkesin mücadele ettiği bir lig. Bizim fizik kalitemizin daha üst sıralara çıkması gerekiyor. Bugün oyunun belirli bölümlerinde bunları yaptık. Eksik yönlerimiz vardı. Takım oyunsal anlamda tabi ki düşündüklerimizi sahaya yansıtamadık. Biz sahada her zaman kazanan bir takım görüntüsü içerisinde olmamız lazım. Rakipten daha fazla koşmamız lazım. Bunları yaptığımız zamanda zaten önümüzdeki dönemlerde bizim için çok daha iyi olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebehattin Akbayrak, Elazığspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada ise, "Müsabakalardan önce çok güçlü bir kadrosu olan iyi bir ekiple oynayacağımızı biliyorduk. Elazığspor bu sene iyi takımlarından birisi. Kadrosu da çok iyi. Ama bizim de müsabakadan önce çok önemli eksikliklerimiz vardı. Cezalı ve sakat oyuncularımızın sayısı 5 taneydi. Bunların da 4 tanesi sürekli 11'de oynayan oyuncuydu. Bu konuda çocuklara mazeret olsun diye hiç bir şey söylemiyorum ama biz bunların arkasına da sığınmak istemiyoruz. Oyuncularımıza da bunu hiçbir şekilde yansıtmadan en iyi şekilde mücadele etmek için buraya geldik. Mücadelemizi yaptık ama tabi yetersiz oldu. 46. dakikada yediğimiz 2. golden sonrada toparlanamadık. Sadece centilmenlik içerisinde geçen bir müsabaka oldu. Tabi biz bundan sonraki haftalara daha iyi hazırlanmak zorundayız" diye ifade etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Üzülmez Elazığspor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title