Haberler

Varol'dan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz'i ziyaret etti.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz'i ziyaret etti.

Varol, seçim süresince Samsun basınının tarafsız ve doğru yayın yapmalarından dolayı İsmail Temiz'e teşekkür etti. Siyasi görüşleri ne olursa olsun toplumun tüm kesimlerinin kendileri için büyük önem ifade ettiğini belirten Varol, "Partimizi desteklesin ya da desteklemesin toplumun her kesimi bizim için büyük taşıyor. Seçim süresince de, herkese gitmeye gayret gösterdik. Biz AK Parti'yiz, kimseyi dışlamak gibi bir tavırda hiçbir zaman bulunmadık. Her gün birçok organizasyona katıldık. Seçimi adeta bir nakış işler gibi kazandık" dedi.

İsmail Temiz ise şehirdeki medya kuruluşları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cemiyetin 1980 yılında kurulduğunu belirten Temiz, "1994 yılına gelindiğinde, Samsun'da 3 ayrı cemiyet bulunuyordu. Dönemin Valisi Şinasi Kuş'un isteğiyle bu 3 dernek birleşti ve 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti adını aldı. Cemiyetin bugün 180 üyesi bulunuyor. Merkezde 9, ilçelerde 4 adet olmak üzere toplam 13 gazete, 8 televizyon kanalı, toplam 35 tane de basın-yayın kuruluşu var. Bunların yanında internet siteleri de faaliyet gösteriyor" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Adnan Varol 19 Mayıs Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title