Haberler

Varlıbaş Alışveriş Merkezi Hafta Sonunu Ziyaretçilerine Dolu Dolu Yaşattı

Varlıbaş Alışveriş Merkezi birbirinden güzel hafta sonu etkinlikleri ile ziyaretçilerine mutlu anlar yaşattı.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi birbirinden güzel hafta sonu etkinlikleri ile ziyaretçilerine mutlu anlar yaşattı.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi Yomra Fen Lisesi' nin düzenlemiş olduğu ebru sergisi ve müzik dinletisi hem kulağa hem göze hitap ederek beğeni topladı. Sergi açılışına Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya olmak üzere birçok veli ve öğrenci katıldı. Ebru sergisi açılışı sonrasında birbirinden yetenekli on öğrenci piyano, gitar ve keman başta olmak üzere muhteşem bir konserle performanslarını sergilediler. Konser bitiminde hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler gösterilen büyük ilgiden oldukça mutlu oldular.

Trabzon'da markasıyla ilk olan As Saat mağazası Varlıbaş Alışveriş Merkezi -1. Katta hizmete açıldı. Açılışa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, Varlıbaş Alışveriş Merkezi Yöneticileri ve birçok davetli katıldı.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi ailesine yeni katılan As Saat mağazası birbirinden seçkin markalarıyla Trabzon'da yeni bir markanın sesini duyurdu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trabzon Sürmene Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title