Haberler

Vapurdaki Tatlı Sürpriz Yolcuları Kendinden Geçirdi

Güncelleme:

Üsküdar Belediyesi'nin vapur yolcuları için, konservatuvar öğrencileri ile birlikte hazırladığı sürprizin görüntüleri internette tıklanma rekoru kırıyor.

İstanbul'da sıradan bir gün. Öğle saatlerinde Üsküdar'dan Eminönü'ne sefer yapacak olan vapurun yolcuları yerlerini alıyor. Birazdan olacakların farkında değiller. Üsküdar Belediyesi onlara tatlı bir sürpriz hazırladı.

KONSERVATUVAR ÖĞRENCİLERİ TEK TEK YERİNİ ALDI

Vapura yolcularla birlikte konservatuvar öğrencileri de bindi. Eminönü'ne doğru vapur hareket edince, sanatçılar sazlarını çantalarından çıkardı. Ve ilk olarak kanunun tatlı nameleri vapurun yolcu salonunda duyulmaya başladı.

BELEDİYE ÇALIŞANI SOLİST OLDU

Solist Üsküdar Belediyesi'nin bir çalışanı. Meşhur "Katibim" şarkısını yolcular için seslendirdi.

ŞAKA SANDILAR

Yolcuların çoğu olan biteni önce anlayamadı. Ancak sonra, sazların güzel nağmelerine eşlik edip şarkıya katıldılar. Dayanamayıp dans edenler bile oldu.

VE ALKIŞLAR

Vatandaşlar için hazırlanan "Katibim" sürprizi internette tıklanma rekorları kırıyor. "Katibim" sürprizinden memnun kalanlar saz ekibinin ve organizasyonunun sahibi Üsküdar Belediyesi'ni bol bol alkışlayarak ödüllendirdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Üsküdar Belediyesi İstanbul Eminönü Medya Magazin Yaşam Kültür Sanat Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

haktan yana ol:

Cok güzel. Insanlari sevindirmek oysa hic zor degil. Cocuklarin ellerine agizlarina saglik.

48
3
yanıtYanıtla
ww:

oh be sonunda güzel ve iç açıcı bir haber duduk tebrikler üsküdar belediyesi

47
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HAYAT BÖYLE DAHA GÜZEL KEŞKE BÜTÜN SAVAŞLAR BİTSE

38
2
yanıtYanıtla
molla:

ben ekipimle o gemide zikir cekicem bakalim, , halkimizin tepkisi ne olacak, , ?

7
12
yanıtYanıtla
can:

gözlerim doldu yemin ederim ah şu memlketi bir adam edebilsek bu şarkılarla türkülerle ne ortak şeyler çıkarıp mutlu olacaz da işte cahilliğin gözü kör olsun

14
0
yanıtYanıtla
kemal şenel:

çok çok teşekür edederim iki varsınız allaha emanet olun çok güzelya

8
1
yanıtYanıtla
hilmi turkmen farkiMobil-ANDROID:

selam olsun uskudar belediyesinin trabzonlu isi bilen ve kaliteli baskanina

7
1
yanıtYanıtla
atillaMobil-ANDROID:

ulan salak git zikrini gösteriş yapmadan ve edebinle yap. cahilin dindarlığı bu memleketin başlıca sorunudur. cahiln dindarlığı. cahilin dindarlığı bu memleketi mahfetti.

2
6
yanıtYanıtla
Ad:

Kıskandııııııım keşke bende o vapurda olsaydım düzenleyenlerin yüreğine sağlık böyle morallere çooooooooook ihtiyacımız var

4
0
yanıtYanıtla
müzed:

müzik öğretmeni olarak kutluyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title