Haberler

'Vapurda Çay Simit Sohbet' Başlıyor

Güncelleme:

'Vapurda Çay Simit Sohbet' programının ikinci yayın dönemi 8 Nisan Pazar günü başlıyor.

İstanbul Boğazı'nda Çay ve Simit Tadında bir Televizyon Programı

İstanbul'un kendisi ile özdeşleşmiş tarihi Şehir Hatları vapurlarında çekimleri yapılan 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programının ikinci yayın dönemi 8 Nisan Pazar günü başlıyor.

İstanbul'un kent içi deniz ulaşımını 161 yıldır sürdürmesinin yanı sıra, kentin kültür-sanat ve sosyal hayatına katkıda bulunmayı hedefleyen Şehir Hatları, her hafta ünlü bir ismin konuk olduğu 'Vapurda Çay, Simit, Sohbet' programına ev sahipliği yapıyor.

Çekimleri İstanbul'un simgesi olan vapurlarda gerçekleştirilen program, günlük seferler sırasında yolcularla ünlüleri bir araya getirirken, yolculara hayranı oldukları ünlülerle sohbet etme fırsatı da sunuyor.

Vapurdan yapılan bu keyifli sohbete konuk olan ünlüler, uğraşı alanlarıyla ilgili bilinmeyenleri, hayatlarında başlarına gelen ilginç olayları, kent yaşamı ve kültürü hakkında tavsiyelerini izleyiciyle paylaşıyor.

Her Pazar saat 09.30 ve 18.30'da TRT Türk ekranında izleyicileriyle buluşan programın yapımcılığını ve sunuculuğunu Ömer Öztürk üstleniyor.

Bu hafta yaptığı film müzikleriyle içimizi ısıtan, klarnetiyle Türk ve Dünya müziğinde kendine özgü bir yer kazanmış müzisyen Serkan Çağrı 'Vapurda Çay, Simit, Sohbet'in konuğu. Programa Serkan Çağrı'nın klarnet nameleri eşlik edecek. Film müzikleri, Türk müziğinin değişimi, klarnetin gelişimi ve müzikteki yeri üzerine ayrıntılara yer verilecek.

Normal Seferlerde, Gerçek Yolcularla Birlikte

Şimdiye kadar birçok ünlü ismi Şehir Hatları yolcuları ile buluşturan programın ilk dönem konukları, sanatları ve sanata verdikleri değerle hayran kitlesi oluşturmuş sadece Türkiye'nin değil dünyanın da takip ettiği isimler vapurdaki doğal stüdyoya konuk oldu. Barbaros Şansal, Ahmet Ümit, Zeynep Özbatur, Anjelika Akbar, Arda Türkmen, Saim Orhan ve Simge Fıstıkoğlu gibi alanlarında başarıylarıyla adlarından söz ettiren ünlüler izleyici ile buluştu. Çay ve simit eşliğinde martıların yarenliğinde gerçekleştirilen programda binlerce vapur yolcusu da programda ünlülerle yakından tanışma fırsatı yakaladı.

Kültür-sanat, moda, magazin ve yazılı ve görsel basının birbirinden ünlü isimleriyle çok yakında yeni yayın dönemine başlayacak 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programına söyleşi ve önerilerle de katılmak mümkün. Sefer halindeki vapurlarda ünlülerle yapılan söyleşiye katılmak isteyen Şehir Hatları yolcuları, programın internet sitesini ziyaret edebilir veya bilgi@vapurdacaysimitsohbet.com adresine e-posta gönderebilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serkan Çağrı İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title