Haberler

Vanlı Karateciler Dereceyle Döndüler

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Malatya’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Şampiyonası’nda Vanlı sporcular derecelerle döndüler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Malatya'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Şampiyonası'nda Vanlı sporcular derecelerle döndüler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından Malatya Battalgazi Spor Salonu'nda 6 ilden 28 erkek ve 23 kız olmak üzere toplamda 51 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya 11 sporcu ile katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Takımı sporcularından Muhammed Tarık Akçakaya Kata erkekler kategorisinde grup birinciliği elde ederken, 35 kiloda Sümeyya Çevik ise Kumite bayan kategorisinde grup birinciliği elde etti. Van'ın diğer karatecilerinden Kata bayanda Elif Özbek ikinci, Kumite bayanlarda 40 kiloda Helin Güllü dördüncü, 45 kiloda Zeynep Yarımbatman üçüncü, +50 kiloda Zozan Benek ikinci oldu. Kumite erkeklerde ise 35 kiloda Muhammed Eray Kesgin ikinci, 40 kiloda Burak Çalışkan üçüncü, 45 kiloda Yağız Gültekin ikinci, 50 kiloda Muhammed Samet İzgi ikinci, 55 kiloda ise Mehmet Dağlar üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Vanlı karateciler erkekler kategorisinde takım halinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise takım halinde grup ikincisi olarak Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final Şampiyonası'na katılma hakkı kazandılar. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Battalgazi Türkiye Malatya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title